Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Che Guevara Social Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Che Guevara Social Pub Share Che Guevara Social Pub


Înainte să comentați ceva de numele pub-ului, trebuie să știți că cei de la Che Guevara l-au ales ”pornind de la ideea că, în conștientul si subconștientul multora, Che Guevara nu are neapărat legătură cu o anumită orientare politică sau cu spațiul “latino” ci, mai mult, cu o stare de spirit, o atitudine împotriva conformismului, a falsului, și a tot ce reprezintă norme învechite într-o societate.” După ce am vizitat și noi pub-ul din Piața Unirii, vă putem spune cu încredere că suntem de acord cu descrierea lor. Decorul locației face numeroase trimiteri la revoluționar, la Cuba și la anii 50, reprezentând perioada prin tot felul de instalații și imagini, dar și prin schema de culori a pereților în sine. Atmosfera este una prietenoasă, relaxată, lipsită de ”fițe”, și se resimte atât în localul fizic cât și în personalul și vizitatorii acestuia. În meniu veți găsi orice drink sau băutură la care vă puteți gândi, iar în caz că vi se face foame, puteți alege dintr-o serie de 7 sandwich-uri inventive. 

 

ÎNCEARCĂ @ CHE GUEVARA

Dacă e dimineață, comandați o cafea Shekerato sau Italian (atenție, ambele conțin alcool, prima sub formă de Bailey’s iar a doua sub formă de Amaretto). Dacă vizitați pub-ul la ore “bune de băut”, vă recomandăm cocktail-urile pe bază de rom sau o bere belgiană. Și nu uitați de sandwich-uri! Preferatul nostru e Numero tres: ceafă afumată, vinete, ardei copți, salată și cașcaval.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută