Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

În septembrie, spectacolele Teatrului de Animație Țăndărică redeschid cortina la Grand Cinema & More

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii În septembrie, spectacolele Teatrului de Animație Țăndărică redeschid cortina la Grand Cinema & More Share În septembrie, spectacolele Teatrului de Animație Țăndărică redeschid cortina la Grand Cinema & More


„Ursul Păcălit de Vulpe” şi „Motanul Încălțat” sunt primele spectacole pentru copii din stagiunea culturală 2015-2016


Grand Cinema & More continuă parteneriatul exclusiv cu  Teatrul de Animație Țăndărică pentru al treilea an consecutiv, an în care faimosul Teatru aniverseaza 70 de ani de activitate. Stagiunea 2015-2016 va începe pe data de 26 septembrie, pe scena din Grand Cinema & More cu o noua producţie – Ursul păcălit de vulpe – și va continua cu  interpretări ale celor mai iubite poveşti ale copilăriei, cunoscute deja publicului, dar și cu spectacole noi, precum Ridichea Uriașă, Cine ești tu și Micul Prinț. Cele 35 de spectacole vor fi puse în scenă în perioada 26 septembrie 2015 – 16 aprilie 2016.

Teatrul de Animatie Ţăndărică a fost fondat în anul 1945, iar prima sa secţie, cea de marionete, a fost condusă de actriţa Lucia Calomeri, ajutată de scenografii Elena Pătrăşcanu, Alexandru Brătăşanu, Lena Constante şi Ileana Popescu. Teatrul de Animatie Țăndărică a câștigat numeroase premii, printre care și Premiul Erasmus pentru contribuţia importantă la formarea profilului estetic al teatrului de păpuşi contemporan. Totodată, Teatrul a întreprins numeroase turnee, a participat la festivaluri pe aproape toate continentele, obţinând şi alte premii de creaţie şi interpretare.

Primele spectacole pentru copii care vor avea loc în Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City încep pe data de 26 septembrie cu piesa Ursul păcălit de vulpe și continuă cu Motanul Încălțat pe 27 septembrie. În lunile ce urmează, mici spectatori vor trăi emoții și  vor cunoaște aventura alături de personajele din Punguța cu doi bani, Tom Degețel, Pinocchio, Albă ca zăpada, Capra cu trei iezi, Ridichea uriașă, Gulliver, Cine ești tu sau Micul Print.

În stagiunea culturală 2016-2015 de la Grand Cinema & More, întreaga familie se va putea bucura în fiecare săptămână de alte spectacole ale Teatrului de Animație Țăndărică. Până în decembrie 2015, spectacolele au loc în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 11:00, iar din luna ianuarie 2016 doar sâmbăta, la aceeași oră. Programul complet al pieselor de teatru pentru copii poate fi găsit pe site-ul www.grandentertainment.ro. Biletele sunt deja disponibile online și la casa de bilete , la prețul de 23 de lei.

Grand Cinema & More este mai mult decât un cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

 

###

 

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.