Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS! Câștigă o invitație dublă la concertul Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Café

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS! Câștigă o invitație dublă la concertul Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Café Share CONCURS! Câștigă o invitație dublă la concertul Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Café


Câștigă o invitație dublă la concertul Mircea Baniciu & Band ce va avea loc în data de 25 septembrie la Hard Rock Café.

 

Ce trebuie să faci?

1. Să dai like paginii de Facebook Zile și Nopți (dacă nu ai făcut-o deja);

2. Să ne spui în comment cu cine vrei să mergi la concert.

Notă: trebuie să fii conectat cu Facebook.

Vineri, 25 septembrie de la ora 22:00, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Café la un nou concert cu Mircea Baniciu și trupa sa !

O voce legendară revine la Hard Rock Cafe! BestMusic Live Concerts te invită pe 25 septembrie la un concert select, în care vei regăsi refrene rock pline de atitudine, dar şi fermecătoare „tristeţi provinciale”, istorisite pe note muzicale de MIRCEA BANICIU and Band. Vino să cânţi „Pisica neagră”, „Vara la ţară”, „Eşarfa” şi multe alte melodii ale îndrăgitului artist!

Încă din copilărie destinul lui MIRCEA BANICIU a fost marcat de vocaţia pentru muzică. Însă „examenul de maturitate” l-a trecut odată cu intrarea în trupa Phoenix, în 1971. Din acea perioadă datează piese precum “Nunta”, “Negru Vodă”, “Mugur de fluier” şi “Andrii Popa”.

Aproape un deceniu mai târziu, în 1981, MIRCEA BANICIU a făcut un nou pas important, de data aceasta ca parte a unei cariere solo, cu albumul ce a inclus piesele “Vara la tară”, “Tristeti provinciale”, “În tren”, “Rânduri pentru păsările călătoare” şi “Amintire”. Melodiile s-au bucurat de un mare succes şi se regăsesc şi astăzi în playlisturile radiourilor şi în concertele artistului.

Şi anii ’90 şi 2000 au fost prolifici pentru MIRCEA BANICIU, care a continuat să activeze cu succes, atât pe cont propriu, cât şi alături de Pasărea Colibri şi Phoenix.

Din 2007 până în prezent, artistul urmează calea unei cariere solo, având alături un band valoros, ce îi include pe Vlady Cnejevici şi Teo Boar. În această formulă va urca pe scena din Hard Rock Cafe, pe 25 septembrie, de la ora 22.00.

Biletele pentru showul lui MIRCEA BANICIU se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.