Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Focus pe eveniment

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Focus pe eveniment Share Focus pe eveniment


Transylvanian Rippers 2015

Skate, role și BMX, petreceri și DIY

Sporturile extreme au avut dintotdeauna o reputație controversată, fiind percepute ca implicând un nivel înalt de pericol. Activități ca skateboardingul, snowboardingul sau BMX sunt cunoscute pentru natura lor solitară, lipsa de antrenori, approach-ul DIY și tinerețea celor care le practică. De aceea, în jurul lor s-a dezvoltat o cultură colorată, plină de viață, celebrată peste tot în lume. 

Când vine vorba de sporturi extreme în România, Transylvanian Rippers, competiția anuală de skate, role și BMX din Parcul Rozelor, a devenit un eveniment etalon. În cadrul ei veți puteți vedea și întâlni unii dintre cei mai tari sportivi români din domeniu. 

Aceștia se vor întrece in cadrul celor trei probe, skateboarding, role și BMX, grupate pe câte două categorii, juniori și seniori. Cele două zile de concurs vor beneficia de o coloană sonoră asigurată de unii dintre cei mai buni DJ-ei clujeni, iar cum evenimentul implică și o doză majoră de distracție, ziua de sâmbătă se va încheia cu o petrecere de zile mari tocmai în buricul târgului, La Palat, urmând ca duminică să degustăm bunătăți la un barbeque organizat la cel mai cool hostel din Cluj, Youthink Hostel. 

Dacă faceți parte din una dintre cele trei categorii și vă doriți să participați în competiție,  înscrierile costă 30 de lei și se plătesc la fața locului, fiecare concurent primind pachetul promoțional TR15 și acces gratuit la toate petrecerile din cadrul festivalului, pe lângă șansa de a câștiga unul dintre premiile consistente, majoritatea bani gheață.

19-20 septembrie

Skatepark Rozelor

www.facebook.com/skateboardtransilvania

 

Bazar cu lucruri gratis @ Atelier Cafe 

Bazarul cu lucruri gratis este locul unde oamenii donează obiectele pe care nu le mai folosesc și își aleg complet gratuit orice lucru de care au nevoie. Produsele care vor rămâne în urma Bazarului vor ajunge, imediat după eveniment, la o asociație/organizație care le va distribui persoanelor care au nevoie de ele.

Sâmbătă 19 septembrie

Memorandumului 9

13:00 

 

18+ Festival @ Cetățuie

Zeci de artiști din nu mai puțin de 10 țări ale lumii ne vor antrena timp de 2 zile într-un program ofertant de concerte ilustrate live, instalații artistice, spații interactive, expoziții și tot felul de ghidușii, organizate cu drag pentru publicul clujean. Intrarea este liberă la toate activitățile din program.

26-27 septembrie

Parcul Cetățuia


Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.