Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Indigo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Indigo Share Indigo


În straie noi, cu surprize pentru cei mici și nu numai

Restaurantul indian de pe Piezișă este unul dintre favoritele noastre all-time. Dar ar trebui să știți asta deja, doar lăudăm vizitele la ei de o groază de vreme. Indigo oferă o experiență completă și complet autentică când vine vorba de cultura Indiei: preparatele tradiționale garantează o explozie delicioasă de arome atât contrastante cât și complimentare la fiecare îmbucătură, iar decorul în tonuri de violet și galben vă va transporta pentru câteva zeci de minute pe alte meleaguri, mai calde și mai colorate. Majoritatea ingredientelor provin chiar din India, precum și bucătarii care se inspiră din miile de arome și condimente ale țării enigmatice. 

Iar dacă ați trecut pe la ei și vă plictisim cu informații deja cunoscute, avem și noutăți! În primul rând, până la finalul anului veți putea participa la o serie de seri culturale cum n-ați mai văzut: dansuri tradiționale, cântece și filme Bollywoodiene vor anima locația de poveste. Apoi, dacă până acum ați ezitat să-i hrăniți pe cei mici cu mâncăruri atât de puternic aromate, vă anunțăm că din 1 octombrie restaurantul va servi și un meniu Junior care favorizează gusturi la fel de autentice, însă deloc iuți.

Iar ca să încheiem într-o notă festivă: indiferent de vârstă, dacă vă sărbătoriți aniversarea la Indigo, toți invitații vor primi câte un pahar de șampanie din partea casei. Știm că pare un pic ciudat să combinați șampanie cu mâncare indiană, însă am fost asigurați că somelieri iluștri din toată lumea au căzut de acord că șampania se potrivește de minune cu preparatele indiene, scoțând în evidență aromele și condimentele din ele.

Dorim să le oferim vizitatorilor o excursie culturală cât mai interesantă, atât prin gusturi și arome, cât și prin atmosfera primitoare și decorul care duc cu gândul la povestea Șeherezadei din cele O mie și una de nopți.

Echipa Indigo

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.