Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Little Art – noi ateliere pentru copii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Little Art – noi ateliere pentru copii Share Little Art – noi ateliere pentru copii


Meda Popea Arts & Events anunţă o nouă serie de ateliere pentru copii organizată de Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV) la Gallery, Leonida 9-11.

Intitulat “Little Art”, noul proiect pornește în luna octombrie 2015 și propune copiilor cu vârste de peste patru ani o nouă călătorie în lumea artei, continunând astfel succesul seriei de ateliere derulate în această vară la Kulturama, în Piaţa Revoluţiei (iulie-septembrie 2015).

" "

Conceptul “Little Art”  îi aparţine Danei Dociu, fotograf și vice-președinte ANAV si se diferenţiază de alte cursuri de acest fel prin originalitatea conceptelor artistice dezvoltate (teme inspirate din arta unviersală) și prin accentul pus pe interactivitate și pe comunicarea dintre copii.

În cadrul acestui curs, copiii vor învăţa sa exploateze, să folosească și să combine diverse materiale și tehnici.  Pe langa îmbunătaţirea abilităţilor practice, acest curs are ca scop dezvoltarea creativităţii, a imaginaţiei si, nu în ultimul rand, a încrederii in sine. Fiecare atelier va avea în spate o poveste, o temă, pe care copiii vor fi încurajaţi să o dezbată și să o îmbunătăţească cu noi idei creative. La finalul fiecărei ore de curs, copiii își vor prezenta lucrarea în faţa colegilor, acest lucru avaând ca scop încurajarea și dezvoltarea abilităţii de a vorbi iîn public.  Pe lângă partea practică, cei mici vor învăţa despre diverși artiști, vor vedea si comenta lucrarile lor.

Cursul cuprinde 8 module individuale, iar fiecare modul va dura 4 săptămâni.

Profesori: artiștii vizuali Dana Dociu și Maria Butnaru.

Înscrieri și informații suplimentare: office@anav.ro, 0743.024.387, 0720.334.411

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută