Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Bazaar de Haine, cel mai nou concept de evenimente de shopping

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bazaar de Haine, cel mai nou concept de evenimente de shopping Share Bazaar de Haine, cel mai nou concept de evenimente de shopping


Bazaar de Haine, cel mai nou concept de evenimente de shopping își desfășoară a 2-a ediție pe 19 septembrie în București
 
În ziua de sâmbătă, 19 septembrie 2015 va avea loc cea de-a doua ediție a târgului Bazaar de Haine, cel mai cool eveniment din calendarul iubitoarelor de chilipiruri.
Escapada printre haine, accesorii și încălțăminte se va întinde pe un etaj întreg, în mansarda librăriei Diverta, iar vizitatorii vor putea colinda printre standuri și proba cu grijă haine noi sau purtate, dar păstrate cu drag și scoase spre vâzare la prețuri cum nici nu te aștepți. Acolo se vor afla și prietenii evenimentului, cei de la Fundația Bucureștii Noi, care vor direcționa hainele strânse în scop caritabil la acest târg către familii nevoiașe din București și alte orașe din țară aflate în grija fundației.
Bazaar de Haine te așteaptă sâmbătă, 19 septembrie 2015 începând cu ora 10.00 la librăria Diverta (în mansardă), din piața Romană nr. 5, București să descoperi cel mai nou concept bazaar de shopping din România, aflat la cea de-a doua ediție. Intrarea pentru vizitatori este gratuită. Pentru detalii și înscrieri: bazaardehaine@yahoo.ro.”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.