Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS! Câștigă o invitație dublă la Best Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” la Hard Rock Café

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS! Câștigă o invitație dublă la Best Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” la Hard Rock Café Share CONCURS! Câștigă o invitație dublă la Best Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” la Hard Rock Café


Best Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” pe 17 septembrie la Hard Rock Café. Câștigă o invitație dublă la concert!

Ce trebuie să faci?

1. Să dai like paginii de Facebook Zile și Nopți (dacă nu ai făcut-o deja);

2. Să ne spui în comment cu cine vrei să mergi la concert.

Notă: trebuie să fii conectat cu Facebook.

Joi, 17 septembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Café să asculţi cele mai bune hituri Bon Jovi alături de trupa italiană “New Jersey” în cadrul unui show spectacol: ”Best Bon Jovi Live Tribute”. După showul sold out de la începutul anului, italientii revin la Bucureşti să umple Hard Rock Café-ul din nou.

Vino pe 17 septembrie să cântăm împreună “Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” şi multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale!

Activă din 2007, trupa NEW JERSEY este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţă publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la NEW JERSEY nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care da sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosfera unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai plăcută experienţă live.

Biletele pentru showul ”Best Bon Jovi Live Tribute” se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.