Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Unde poti gasi servicii medicale complete de calitate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unde poti gasi servicii medicale complete de calitate Share Unde poti gasi servicii medicale complete de calitate


Stim ca sanatatea dumneavoastra si a celor dragi este pe primul loc, zi de zi in viata.Centrul Medical Matei Basarab este unul dintre cei mai importanti furnizori de asistenta medicala din capitala, oferind servicii de cea mai inalta calitate, de o diversitate tot mai mare. Infiintat in anul 2003, centrul are o vasta experienta in domeniu, iar angajamentul personalului este de a furniza serviciile potrivite in cel mai scurt timp posibil, in scopul de a contribui la starea de sanatate a tuturor celor ce apeleaza la serviciile medicale oferitecare.

Cu un laborator dotat cu cele mai noi si performante echipamente, Centrul Medical Matei Basarab asigura un timp foarte rapid analiza a probelor alaturi de profesionalism ul si flexibilitateaechipei, grija principala fiind satisfactia clientului. De asemenea, Centrul se mandreste cuspiritul inovator, fiind primul laborator din tara care aefectuat analize-screening pentru cancerul de col uterin, cancerul ovarian, depistarea precoce a anomaliilor cromozomiale in timpul sarcinii prin deschiderea Laboratorului de Citogenetica in anul 2011.

Situata central, in zona Pietei Unirii, Centrul Medical Matei Basarab este  usor accesibil, oferind cele mai bune servicii intr-un spatiu elegant si placut. Clinica si laboratorul reunesc specialisti din diferite domenii, pentru a asigura servicii medicale complete si rezultate de incredere. Aceste servicii sunt in regim cu plata sau pot fi decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate. Preturile sunt transparente si aveti posibilitatea de a afla costurile inainte de a va face programare, prin calculatorul  disponibil online, accesand www.cmmb.ro. Centrul Medical Matei Basarab ofera servicii complete pe diferite departamente: alergologie, boli infectioase, cardiologie, chirurgie, dermatologie, diabet si boli de nutritie, ecografii, endocrinologie, gastroenterologie, medicina interna, neurologie, pneumologie, somnologie  si tabacologie, obstetrica-ginecologie, ORL, pediatrie, stomatologie, urologie, medicina muncii etc.

Codul de conduita al Centrului Medical Matei Basarab reprezinta o reafirmare a angajamentului de lunga durata de a respecta calitatea serviciilor medicale pentru pacienti si partenerii din intreaga tara.Codul de conduita a fost dezvoltat pentru a comunica responsabilitatea personalului de a respecta valorile deontologice, legile tarii si politicile de reglementare a practicilor medicale si se aplica tuturor angajatilor, membrilor consiliului director, voluntarilor si practicantilor.

Pentru informatii suplimentare privind serviciile medicale, medicii specialisti, programul de lucru, tarifele, pentru a va programa , , accesati site-ul oficial al Centrului Medical Matei Basarab  www.cmmb.ro. sau sunati in Call Center(intre orele 8:00-20:00, sambata 8:30-13:00)la numarul *2662 sau *CMMB, din orice retea de telefonie.

Pastrati sanatatea celor dragi impreuna cu Centrul Medical Matei Basarab!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.