Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Sabotage Festival anunță concert Brum pe 2-3 octombrie în Timișoara

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sabotage Festival anunță concert Brum pe 2-3 octombrie în Timișoara Share Sabotage Festival anunță concert Brum pe 2-3 octombrie în Timișoara


Sabotage Festival are loc pe 2-3 octombrie în Timișoara. Anul acesta festivalul pregătește două nopți de concerte live și show-uri electronice. Tradiția are la bază efectul cultural a muzicii electronice în care sunt combinate elemente de sunet cu artele vizuale, tehnologii și instalații artistice.

Pe lângă artiștii Foreign Beggars, WhoMadeWho și Max Cooper, la Sabotage va participa trupa Brum.

Brum este binecunosutul trio experimental cu influențe electro din Timișoara. Genul muzical combină stiluri moderne cu bas și tobe live, chitară și sinthuri agresive sau ambientale, voci minimale bine încadrate în aranjamente spațiale.

La sfârșitul anului 2014, cei trei muzicieni au fost nominalizați la categoria “Best Electro”, la prima ediție a Premiilor Revistei Sunete.

Brum înseamnă zgomot perturbator la ieșirea amplificatoarelor de audiofrecvență, datorat alimentării lor de la rețeaua de curent electric alternativ.

Trupa este compusă din membrii Cătălin Vaștagu (Bumbapa, Brum Conspiracy) – chitară, instrumente electronice; Radu Pieloiu (Sebastian Spanache Trio, Thy Veils si multe alte proiecte jazz si experimentale) – tobe; Anghel Mailat (Traveler Trio, Norzeatic Live Band si proiecte experimentale de jazz) – bass.

Proiectul a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei româneşti prin concertele lor în deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini,

Brain Damage şi din cadrul multor festivaluri şi cluburi din Europa.TODAY, albumul de debut, a fost lansat în data de 25 aprilie 2015 și se poate asculta aici: brumelectrolive.bandcamp.com

Bilete: www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=7391

Mai multe detalii despre festival: www.facebook.com/events/865835566846457/

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.