Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Sabotage anunță On-The-Go

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sabotage anunță On-The-Go Share Sabotage anunță On-The-Go


Trupa On-the-go vine în premieră în România la Sabotage 2015. Festivalul va avea loc pe 2-3 octombrie în Timișoara. Obiectivul Sabotage urmărește promovarea muzicii, artei si culturii prin aducerea pe aceiași scena a muzicii electronice contemporane artiști internațional de top precum și artisti locali care activează pe piața muzicii electronice live.

Artiștii festivalului sunt Foreign Beggars, WhoMadeWho, Max Cooper, Subcarpați, Brum, On-the-go și mulți alții.

On-the-go tinde să fie cea mai bună trupă independentă din Rusia la ora actuală. De-a lungul carierei, a reușit să obțină susținerea muzicienilor Tesla Boy și Pompeya. Trupa a concertat toată țara în cadrul celor mai importante festivaluri de muzică. Datorită ultimului album “Young Heart” lansat în 2014, On-the-go a concertat într-un tur european precum și național.

Trupa a realizat o versiune live pentru albumul “GUM Sessions”, filmată în centrul istoric din Moscova, lângă Piața Roșie.

Prima ediție Sabotage Festival a avut loc pe data de 24 mai 2013 și a reușit să strângă peste 2.000 de participanți. Ediția 2015 va avea loc într-o hală cu multe încăperi, de mari dimensiuni, având caracterul unui labrint.

Bilete Sabotage Festival: www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=7391

Mai multe detalii în eveniment: www.facebook.com/events/865835566846457

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.