Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

FOTOgrafia, un nou curs al Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FOTOgrafia, un nou curs al Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane Share FOTOgrafia, un nou curs al Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane


Meda Popea Arts & Events anunţă un nou proiect al Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane (A.N.A.V) dedicat celor pasionaţi de fotografie. Intitulat “FOTOgrafia”, cursul se va desfășura în perioada 1 octombrie- 28 noiembrie 2015 la Gallery, strada leonida 9-11.

Scopul acestui curs este recunoașterea fotografiei ca mediu de documentare a lumii înconjurătoare și a societăţii contemporane.

Andrei Păcuraru, fotograf și profesor A.N.A.V: “Vom discuta despre diferite concepte fotografice și vom învăţa sa implementăm ideile creative prin arta fotografică, în timp ce decoperim culoarea și compoziţia, importanţa luminii și a umbrei. Cursantii vor descoperi potenţialul aparatului de fotografiat, vor învăţa că dincolo de tehnică, fotografia este o cale de exprimare a propriei viziuni.”

Cursul de fotografie este alcătuit din 8 module de teorie şi 4 module de practică. Modulele de teorie cuprind tehnică fotografică, compoziţie și estetică, tips&tricks si review de imagini. Modulele de practică sunt constituite astfel încât cursanţii să înveţe despre abordarea subiectului și despre situaţiile de fotografiere, având și ocazia să lucreze într-un studio foto.

Cursurile vor fi susţinute de Andrei Pacuraru și Dana Dociu, fotografi si membri fondatori ai Asociaţiei Naţionale pentru Arte Vizuale Contemporane. In cadrul cursului, vom invita fotografi profesioniști, dand astfel cursanţilor posibilitatea de a cunoaște diferite abordări ale fotografiei și ale genurilor fotografice. La sfârșitul cursului, Asociaţia Naţională pentru Arte Vizuale va găzdui o expoziţie de fotografie cu lucrările cursanţilor și, de asemenea, va organiza o festivitate de premiere în spaţiul cultural Gallery. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.