Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Mune: Gardianul Lunii la Cinema City Sun Plaza!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Mune: Gardianul Lunii la Cinema City Sun Plaza! Share CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Mune: Gardianul Lunii la Cinema City Sun Plaza!


Zile și Nopți şi Freeman Entertainment te provoacă la concurs!

Ce s-ar întâmplă dacă, într-o dimineaţă, Soarele nu ar mai răsări? Sau dacă Luna pur şi simplu ar fugi şi ar uita să mai lumineze stelele şi cerul nopţii? Ar fi doar întuneric fără margini. De aceea există gardieni grijulii şi neînfricaţi, care au grijă să nu se întâmple nimic cu astrele cereşti. Dar iată că, într-o zi, forţele răului fură Soarele şi tot universul e în pericol. Lumea depinde acum de Mune, micul gardian al Lunii.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştigă una din cele 3 invitaţii la filmul Mune: Gardianul Lunii.

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mesajul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Acest actor care îi da viaţă lui Mune în varianta dublată a animaţiei are o filmografie impresionantă, incluzând titluri ca Băieţi Buni, Poliţist, adjectiv, Moartea Domnului Lăzărescu, Inspectorul Wallander, The Way Back şi Love Building. Care este numele lui?

a. Dragoş Bucur

b. Alexandru Papadopol

c. Andi Vasluianu

Din 11 septembrie, află povestea magică a lui Mune, Gardianul Lunii, drăgălaşul spiriduş care luptă să salveze lumea. Mergi la cinema să vezi o animaţie adorabilă, o poveste despre prietenie, dragoste şi curaj, pentru toată familia. Mune: Gardianul Lunii, dublat în limba română de Dragoş Bucur (Mune), Delia Matache (Glim), Dorian Popa (Sohone), Vladimir Drăghia (Leyoon), Dani Oţil (Mox) şi Răzvan Simion (Spleen). O animaţie distribuită de Freeman Entertainment. Mune: Gardianul Lunii. Din 11 septembrie în 3D.


Câștigătorii îi anunțăm în data de 22 septembrie.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.