Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Vibrează cu mine!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Vibrează cu mine! Share CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Vibrează cu mine!


Zile și Nopți și Freeman Entertainment te trimit la film!

Săli de studiu, examene, șomaj, visuri frânte. Nu acesta este viitorul dorit de Cole, un tânăr DJ în căutarea succesului. Prins între prietenii vechi și noi, dragoste și loialitate, viața de care vrea să scape și cea la care aspiră, Cole încearcă să compună melodia menită să îi asigure faima în lumea muzicală.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una din cele 3 invitații la filmul Vibrează cu Mine.  

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Acest actor care interpretează rolul lui Cole Porter în Vibrează cu Mine, este celebru pentru rolurile din High School Musical, 17 Again, Charlie St. Cloud, Neighbors și That Awkward Moment. Care este numele lui?

  1. Zac Efron
  2. Josh Hutcherson
  3. Kellan Lutz

Participă la ultima mare petrecere a verii: Vibrează cu Mine, un film despre muzică, viață, dragoste, prietenie, pe ritmurile muzicii electronice care animă viața de noapte din L.A.

O producție Working Title și Studio Canal, distribuița de Freeman Entertainment, cu Zac Efron (Neighbours, Charlie St. Cloud), Emily Ratajkowski (Gone Girl, Entourage) și Wes Bentley (Hunger Games, Interstellar). Vibrează cu Mine, din 4 septembrie 2015 numai la cinema.

Câștigătorul îl anunțăm în data de 16 septembrie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută