Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Trei locuri faine în Iași unde poți mânca cei mai buni burgeri

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trei locuri faine în Iași unde poți mânca cei mai buni burgeri Share Trei locuri faine în Iași unde poți mânca cei mai buni burgeri


Evit cât pot de mult mâncarea „fast” și încerc să caut cele mai sănătoase variante, atunci când mi se face poftă de un burger.

Dacă ar fi să fac un top al punctelor mele forte, gătitul nu s-ar afla deloc acolo. De fapt, el ar fi eliminat din start de pe orice listă. De aceea, poți veni la mine de fiecare dată când ai nevoie de recomandări de locuri din Iași unde mâncarea este bună și este preparată rapid.

În ceea ce privește burgerii, cred că i-am încercat pe toți cei din locurile ce mi-au fost recomandate.

VIVO – the best burgers you ever tasted

Burgerii de la VIVO îmi plac nu numai pentru gustul extraordinar, dar și pentru că vin însoțiți de o porție mare și bună de cartofi prăjiți. Da, știu, nu este tocmai o recomandare pentru persoanele care sunt în permanență atente la alimentația lor, dar, din când în când, ne mai permitem și un cheat day, nu-i așa?

Îmi place să aleg VIVO nu numai pentru burgeri, dar și pentru atmosfera plăcută de pe terasă unde vin de fiecare dată cu plăcere, mai ales atunci când ies cu prietenii.

Frankly – gourmet burgers

Burgerii Frankly m-au cucerit de la prima înghițitură. Cel mai mult îmi plac cei care sunt asortați cu câteva frunzulițe de rucola. Îmi place foarte mult cum se îmbină gustul de rucola cu cel de carne bine gătită și cu sos.

Puteți încerca burgerii Frankly în foodcourt Palas Mall sau la Bistro Piața Unirii. Personal, aleg Bistro Piața Unirii pentru că este un local cochet, liniștit și intim.

Little Texas – burgeri cu gust texan

La Little Texas, te vor întâmpina burgerii din carne de vită, pui sau porc, gătiți după rețete americane autentice. Burgerii vin însoțiți de legume proaspete, de felii de brânză cremoasă și, evident, de o porție mare de cartofi prăjiți aurii.

De obicei, aleg burgerii la prânz și îmi place să îi servesc pe terasă. Este ceva magic în terasa de la Little Texas, ceva care te deconectează de la zumzetul unei zile pline.

Articol de: Ines Prodan

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută