Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Serile călduțe de toamnă se petrec la Restaurant Rustic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Serile călduțe de toamnă se petrec la Restaurant Rustic Share Serile călduțe de toamnă se petrec la Restaurant Rustic


Îmi place foarte mult aerul din zona Bucium. Și, dacă acesta se îmbină și cu preparate tradiționale românești, seara este perfectă.

Acum ceva timp, când eram în căutarea unui loc plăcut și liniștit în care să-mi stabilesc întâlnirile de business, am ajuns în grădina de vară a restaurantului Rustic de la Hotel Bellaria. Mi-a plăcut atât de mult atmosfera și servirea, încât mi-am făcut un obicei din a reveni aici.

Preparate tradiționale românești delicioase

În afară de atmosfera plăcută și intimă, restaurantul Rustic vine și cu câteva preparate tradiționale românești care se vor împrieteni foarte repede cu papilele tale gustative.

Ciorba rădăuțeană, sărmăluțele în foi de varză și viță de vie, pastrama de oaie, tochitura moldovenească și coltunașii sunt doar o cateva dintre bunătățile din meniul restaurantului care-ți vor lăsa gura apă.

Decor deosebit, ca în vremurile de odinioară

Interiorul restaurantului Rustic te surprinde cu un decor deosebit. Grinzi, scaune și mese din lemn masiv, ștergare pe pereți și tot felul de elemente de decor  ce te duc parcă într-o călătorie prin istoria poporului nostru.

În surdină, se aude muzică specifică, iar mâncarea îți este servită în veselă din lut ars înnobilat cu motive populare. Piesele semnate de Daniel Les completează fericit veritabila experiență culinară românească.

Grădină perfectă pentru serile călduțe de toamnă

Deși denumirea oficială este de „grădină de vară”, terasa restaurantului Rustic este perfectă și pentru serile călduțe de toamnă. Este o grădină frumoasă ce îți oferă intimitate, dar și un peisaj frumos, datorită multitudinii de nuanțe ale frunzelor de liliac ce o înconjoară.

În această perioadă, îmi place foarte mult să-mi beau cafeaua în grădina restaurantului Rustic. Diminețile sunt liniștite aici, oferindu-ți câteva clipe de tihnă pentru a-ți face planul pentru ziua ce tocmai începe.

Daniel Les s-a născut în 1972 în familia pictorului și ceramistului Ioan Les.  Încă de la 5 ani era în atelierul tatălui său care i-a și modelat talentul pentru desen și ceramică. Din acesta fericită îmbinare între roata olarului și desen s-a născut arta lui Daniel Les: ceramică figurativă.

Articol de: Ines Prodan

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută