Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Provocarea Ghiozdanul – Ajută un copil să meargă la școală!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Provocarea Ghiozdanul – Ajută un copil să meargă la școală! Share Provocarea Ghiozdanul – Ajută un copil să meargă la școală!


Când eram mică, începutul toamnei  însemna pentru mine realizarea unei liste lungi de rechizite și bifarea lor, pe măsură ce le cumpăram.

Chiar și acum, deși am depășit de mult perioada în care îmi pregăteam ghiozdanul pentru școală, mă mai trezesc cumpărându-mi carioci, creioane de colorat sau caiete, de dragul vremurilor de demult.

Dar cum ar fi să le oferi unor copii fără posibilități financiare ocazia să se umple și ei de bucurie, la gândul că vor începe școala cu ghiozdanul echipat?

În România, 17% dintre elevi abandonează şcoala în fiecare an, faţă de o medie europeană de numai 12 procente.

Împreună cu Bethany, ajuți un copil să-și echipeze ghiozdanul

În această perioadă, Fundația Serviciilor Sociale Bethany te încurajează să pregătești un ghiozdan pe care să-l oferi unui copil care nu are ce să pună în el.

Mai exact, dacă donezi 100 lei, Bethany, împreună cu compania Herlitz și ceilalți parteneri ai campaniei, vor pregăti un ghiozdan gata echipat pe care-l vor oferi, în numele tău, unui copil necăjit din mediul rural.   

Campanie începută de românii din Belgia

Ceea ce este frumos la această campanie este că ea a început în cadrul comunității românilor stabiliți în Belgia și a fost preluată, mai apoi, de către Bethany.

Românii din Belgia și-au propus să ajute copiii cu posibilități reduse din țară să meargă la școală cu demnitate și cu zâmbetul pe buze.  Campania este o inițiativă Unite in Good și se desfășoară sub deviza „The Schoolbag Challenge”.

Alătură-te campaniei Provocarea Ghiozdanul

Dacă și tu vrei să ajuți un copil din mediul rural să meargă la școală „în rând cu ceilalți”, tot ce trebuie să faci este să donezi 100 de lei, iar echipa Betany se va asigura că din banii tăi se va achiziționa ghiozdanul complet echipat.

Intră pe pagina de Facebook Fundația Serviciilor Sociale Bethany șu află cum poți face donația!

Articol de: Ines Prodan

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută