Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Delahoya renaște cu sprijinul Boiler Events!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Delahoya renaște cu sprijinul Boiler Events! Share Delahoya renaște cu sprijinul Boiler Events!


Primul și cel mai longeviv festival de muzică electronică din România, DELAHOYA, va avea loc în această toamnă pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca, alături de un nou partener: BOILER EVENTS, echipa care organizează festivalul ELECTRIC CASTLE. Delahoya este primul festival care a reunit comunitatea iubitorilor de muzică electronică din România, fiind fondat în 1997. Parteneriatul cu Boiler Events va permite dezvoltarea continuă a festivalului și în anii care urmează; noua echipă își propune să crească durata evenimentului, numărul de scene și de artiști invitați. Echipa Boiler Events va oferi sprijin în organizare prin facilitarea legăturilor cu artiștii cunoscuți la nivel internațional, dar și în zonele de logistică și comunicare. Acest parteneriat se va dezvolta și va crește în consistență de la ediție la ediție. A 19-a ediție Delahoya are loc în 12 septembrie pe Valea Gârbăulu. Nu mai puțin de 24 de ore de muzică și două scene îi așteaptă pe participanți, Worakls, The Model, Shiver, Horace Dan D și Blanilla fiind primii artiști anunțați din cei 20 care vor urca pe scenele festivalului!

 

12 septembrie

Delahoya 

Valea Gârbăului

12.00

www.facebook.com/delahoya.clujnapoca

 

„Clujul are atât de mulți fani ai muzicii electronice și datorită muncii de pionierat în domeniu a lui Horațiu Dumitraș, cel care a inițiat festivalul Delahoya. Împreună putem oferi un suflu proaspăt unui eveniment de tradiție, iubit de mii de oameni din Cluj și din toată România”, 

 

Teodor Negrea_director artistic Electric Castle

 

 

INFO

 

Ediția 2015 a festivalului Delahoya înseamnă 24 de ore de muzică, două scene și zeci de artiști. Festivalul începe în 12 septembrie la prânz (ora 12) și se va încheia în 13 septembrie, la aceeași oră. Biletele presale se vor pune la vânzare din data de 24 August și vor costa 30 de lei. Detalii: facebook.com/delahoya.clujnapoca.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută