Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Vacanță cu Peripeții la Cinema City Sun Plaza!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Vacanță cu Peripeții la Cinema City Sun Plaza! Share CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Vacanță cu Peripeții la Cinema City Sun Plaza!


Zile și Nopți, Warner Bros. Pictures și Freeman Entertainment te provoacă la concurs!

Noua generație a familiei Griswold pregătește din nou o Vacanță cu Peripeții. Cum în orice familie sunt probleme, Rusty Grisworld, acum un tată (i)responsabil, vrea să restabilească legatura dintre ei printr-o călătorie prin țară, cu destinația parcul de distracții Wally World. Doar că nimic nu merge cum a plănuit și familia Griswold va avea parte de cea mai mare, cea mai tare, cea mai nebună și cea mai scandaloasă vacanță.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 3 invitații la comedia Vacanță cu Peripeții.

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioadă de valabilitate a invitației.

Acest actor interpretează rolul lui Rusty Griswold, acum adult, care vrea să își ducă familia într-o călătorie prin țară, în filmul Vacanță cu Peripeții. Este celebru pentru rolul dentistului Stu din trilogia Marea Mahmureală. Care este numele actorului?

  1. Ed Helms
  2. Collin Firth
  3. Adam Sandler

Ed Helms, Christina Applegate și Chris Hemsworth te duc într-o călătorie pe care n-o s-o uiți ușor. Vacanță cu Peripeții, o comedie nebună și de-a dreptul scandaloasă de la Warner Bros. Pictures. și New Line Cinema. Pregătește-te din timp pentru hohote de râs alături de nouă generație Griswold. Vacanță cu Peripeții, în 28 august numai la cinema. O comedie distribuită de Freeman Entertainment.

Câștigătorii sunt:
Tudor Martin
Alina Boioglu
Laurentiu Teodorescu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută