Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Propune personalități sau organizații marcante la Oamenii Timpului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Propune personalități sau organizații marcante la Oamenii Timpului Share Propune personalități sau organizații marcante la Oamenii Timpului


Campania OAMENII TIMPULUI s-a extins!

Campania Oamenii Timpului, un eveniment anual inițiat de revista de cultură contemporană TIMPUL și organizat de Asociația Revistei TIMPUL (ART), s-a extins. Dacă prima ediție a vizat doar Județul Iași, anul acesta ea cuprinde întreaga Regiune Nord-Est a României, incluzând și orașele Chișinău (Republica Moldova) și Cernăuți (Ucraina). În fiecare dintre aceste județe și, respectiv, orașe, a fost declanșată o campanie de mediatizare a conceptului, care beneficiază de susținerea instituțiilor publice locale, mass-media și societății civile.

Campania este gândită în termenii unei reverențe pe care orice comunitate este datoare să o facă față de personalitățile din teritoriu (sau cele originare de aici) care, prin rezultatele profesionale de excepție obținute, prin proiectele derulate cu succes în perioada octombrie 2014 – septembrie 2015, contribuie la întărirea blazonului orașului/județului natal, devenind adevărați ambasadori ai acestuia la nivel național și internațional.

Categoriile pentru care vor fi selectați nominalizații sunt: LiteraturăArteEducație și CercetareSocietate civilăDiplomație publicăMemorie și istorieJurnalismTinere valoriSănătate și Antreprenoriat.

Până pe 15 octombrie, publicul din cele 6 județe ale Regiunii de Nord-Est, la care se adaugă orașele Cernăuți și Chișinău, are posibilitatea de a propune, pe platforma www.oameniitimpului.ro, nominalizări ale personalităților locale pentru fiecare dintre cele 10 categorii supuse jurizării. Într-o primă etapă, propunerile venite din partea publicului vor fi analizate de către reprezentanții partenerilor media, care vor documenta nominalizările rămase în cursă.

Acestea din urmă vor fi documentate suplimentar și la nivelul redacției revistei de cultură contemporană TIMPUL și înaintate Juriului Național, format din 10 personalități marcante în plan național și internațional. Ulterior, nominalizații selectați vor putea fi votați, pe www.oameniitimpului.ro, în perioada 16 octombrie – 1 decembrie 2015.

Totodată, în perioada 16 octombrie – 1 decembrie în toate județele implicate în Campanie (inclusiv în orașele Chișinău și Cernăuți) vor avea loc gale locale în cadrul cărora vor fi anunțați nominalizații locali. Ulterior, din rândul acestora, vor fi aleși câștigătorii, care vor fi premiați pe data de 12 decembrie 2015, în cadrul fastuos al Galei Oamenii Timpului care va avea loc la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași.

Producătorul Campaniei este Adenium.

Detalii pe www.oameniitimpului.ro și www.facebook.com/OameniiTimpului.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută