Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Cum poti face vara mai frumoasa pentru angajatii tai

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum poti face vara mai frumoasa pentru angajatii tai Share Cum poti face vara mai frumoasa pentru angajatii tai


Vara este anotimpul in care ne trezim la viata, in care gandurile ne stau la vacanta si in care bugetul alocat distractiei si escapadelor de munte este mai mare. In general, in aceasta perioada mii de firme din Romania aleg motiveze angajatii prin acordarea de  bonuri de masa sau bonusuri deductibile sunt forma de tichete cadou care stimuleaza bugetele de vacanta.

 

Stim cu totii ca este parca un pic mai greu sa te concentrezi pe sarcinile zilnice atunci cand vremea de afara imbie mai mult la stat la plaja. De aceea trebuie sa le arati colaboratorilor tai ca le apreciezi implicarea prin mici bonusuri precum tichetele cadou.

De ce sa nu spui„multumesc” intr-un mod mai simplu si tangibil? Tichetele cadou sunt scutite de contributiile patronale aferente, iar angajatilor tai nu li se retin asigurarile sociale, de sanatate sau somaj. Astfel, toata lumea castiga, iar vara aceasta va fi mai abundenta pentru toata echipa.

 

Iar daca doresti sa spuni „multumesc” luna de luna, nu doar vara, tichetele de masa de la UpRomania te vor ajuta sa castigi pana la 40% din cheltuielile salariale in timp ce angajatii tai vor avea o putere mai mare de cumparare si acces la cumparaturi intr-o retea extrem de vasta de magazine alimentare si supermarketuri. Tichetele de masa reprezinta un venit lunar suplimentar foarte apreciat si una din cele mai bune variante de a oferi un bonus in fiecare luna.

 

Tichetele cadou bonus sau de masa simplifica totul. Chiar si modalitatea de a alege cea mai buna varianta pentru compania ta este simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa ceri o oferta personalizata de Up Romania. Consultanti specializati te vor contacta pentru a-ti cere informatii si vor realiza o oferta in functie de cerintele si nevoile companiei, numarul de angajati si alte criterii importante.

 

Poti fi mai aproape de nevoile oamenilor care te ajuta sa cresti succesul firmei tale si sa beneficiezi de reduceri importante de cheltuieli. Pe termen lung, loialitatea nou-castigata a angajatilor tai se va dovedi a fi bunul cel mai de pret, iar investitia in bonuri de masa si tichete cadou va reprezenta una din cele mai bune decizii de business din acest an. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută