Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Toate drumurile duc din nou la Bonțida…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Toate drumurile duc din nou la Bonțida… Share Toate drumurile duc din nou la Bonțida…


Dacă în urmă cu câțiva ani Castelul Bánffy de la Bonțida era o importantă atracție turistică a județului Cluj, ei bine în 2015 numele acestei superbe locații se află pe buzele tuturor! Știm, vara aceasta ați petrecut un weekend nebunesc aici și probabil vă gândeați cu nostalgie că până anul viitor nu veți mai avea ocazia de a vă întoarce pe domeniul Bánffy. Ei bine, noi vă sugerăm contratul: sfârșitul verii aduce la Bonțida un eveniment de excepție, mai exact cea de-a XIV ediție a Festivalului Barock. Zilele Castelului Bánffy. Activități culturale și muzicale diverse, pe toate gusturile, pentru toate vârstele! Dacă vrei să vezi un film românesc sau maghiar „de colecție“, artistic sau documentar, ai de unde alege în acest sfârșit de săptămână la castel (de la ora 12, în clădirea grajdului). Dacă ai chef să asculți muzică bună, sub cerul liber, la Barock XIV vei vedea în concert trupe ca The Best of Me, Bagossy Brothers Company, Travka, Péterfy Bori &The Love Band (sâmbătă), The Beatalls: The Abbey Road Show (a tribute to the Beatles), Koszika and the Hotshots, Alexandrina și The Lemon Bucket Orchestra (duminică). Iubitorii artelor vizuale sunt invitați la expoziția foto Greatest Clicks a lui Hajdú Tamás (sâmbătă, la capelă) și la Amintiri fumurii. Rampa CFR Cluj 1969 – Orbán István (tot sâmbătă, clădirea Miklós). Nici piticii nu sunt neglijați, organizatorii amenajând special pentru ei, în curtea castelului, o mulțime de activități amuzante și educative – călărit ponei, tir cu arcul, ateliere meșteșugărești, teatru de păpuși și jocuri!

 

29 – 30 august

Castel Bánffy, Bonțida

Detalii:

www.facebook.com/BanffyCastleBontida

 

 

„Barock – Zilele Castelului Bánffy Bonţida este evenimentul cultural care pune în valoare patrimoniul istoric şi oferă comunităţii oportunitatea de a înţelege şi a se bucura de o clădire monument.”

 

TransylvaniaTrust

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută