Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

The Biggest Rooftop Party in Town

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Biggest Rooftop Party in Town Share The Biggest Rooftop Party in Town


Iată o veste bună pentru petrecăreții Clujului: știm că sunteți topiți după petrecerile „la înălțime”, așa că weekend-ul acesta nu aveți voie să stați în casă. Motivul? Unul foarte bun, de altfel: la Iulius Mall are loc cel mai mare Rooftop Party din oraș, prima ediție a seriei de petreceri „The Biggest Rooftop Party in Town din Cluj” , si de altfel ultima din aceasta vara, va începe sâmbătă, 22 august, pe acoperișul Iulius Mall, cu nimeni alta decât mult așteptata artistă napoletană Deborah de Luca , numita senzația internetului. Surprizele însă nu se opresc aici: un line-up complex va încânta participanții, printre invitații party-ului numărându-se membrii agenției Alongside Artist – Atapy, Mahony și Nusha. The Biggest Rooftop Party in Town prinde amploare de la an la an. Dacă în 2013 a avut loc un singur rooftop în București, anul trecut s-au organizat astfel de evenimente la Timișoara și Iași, iar în 2015, Capitala Europeană a Tineretului devine atracția principală pentru petrecăreții cărora le plac înălțimile!

 

„Este singurul concept care se desfășoară an de an în același loc, pe singurul rooftop din oraș (atât București, Iași, Timișoara cât și Cluj), cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicii electronice.”

 

Organizatorii Rooftop Party

 

Sâmbătă 22 august

Iulius Mall

Al. Vaida Voievod 53 – 55

16.00

 

 

Line-up & Bilete

 

▶ deborah de luca – Sola mente records

▶ Atapy – Get Physical / Bedrock

▶ Mahony – Fumakilla /District Raw

▶ Nusha – Suruba / Crossfrontier Audio

 

Biletele se pot achiziționa în avans, prin intermediul rețelei bilete.ro, dar și în ziua evenimentului.

Bilete regular în avans: 10 lei. Bilete la intrare: 15 lei înainte de 20.00, 25 lei după 20.00. Accesul la eveniment se face începând cu ora 16.00. Iesirea din locație nu este permisă până la ora 19.00, în caz contrar trebuie să plătiți din nou contravaloarea biletului de intrare.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută