Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

CIty Stories

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CIty Stories Share CIty Stories


FESTIVALUL GEORGE ENESCU

Unul din cele mai importante evenimente destinate iubitorilor de muzică clasică are loc la Cluj în perioada 30 august – 20 septembrie la Cinema Victoria!

 

Festivalul George Enescu este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică clasică din Europa și are loc la fiecare doi ani, în onoarea compozitorului George Enescu. Unii dintre cei mai apreciați muzicieni încântă Bucureștiul la sfârșit de iulie, început de septembrie. Pentru toți cei care nu au cum să ajungă la Sala Ateneului Român (București) pentru Festivalul Internațional George Enescu vă punem la dispoziție o selecție de concerte din cadrul festivalului LIVE la Cinema Victoria. Biletele pentru concertele transmise în cinematograf vor putea fi achiziționate de la casele de bilete ale Cinematografului Victoria. 

 

30 august – 20 septembrie

Cinema Victoria

Detalii:

www.facebook.com/CinemaVictoria

 

TRADITION NOW

Un eveniment inedit din Platformei Culturale TiMAF, are loc la Cluj, în Parcul Etnografic „Romulus Vuia”!

 

„Tradition NOW” readuce în prim plan arta tradițională și meșteșugăritul. Cei prezenți la eveniment vor putea să ia parte la un „fashion show”, într-un cadru rustic, în care motivele tradiționale sunt angrenate în elementele moderne din zilele noastre. Evenimentul „Tradition NOW” va avea loc în data de 30 august, ora 16.00 în Parcul Etnografic „Romulus Vuia”, participanții având ocazia de se vor putea bucura de o degustare de vin, muzică și multe alte surprize…tradiționale. Invitați: Doina Levința, Mândra Chic, Șezi brand, Iutta , Oana Lupaș , Anamaria Gal, Emilia Tudoran.

 

Duminică 31 august

Parcul Etnografic „Romulus Vuia”str. Taietura Turcului f.n

16.00

Detalii și înscrieri:

www.facebook.com/MusicArtFest

 

 

Anotimpuri prezintă: Gustar în The Shelter

 

Gustar, se crede că vine de la gust; gustul poamelor care se coc în această ultimă lună de vară. Numele de August vine de la primul împărat roman, Cezar August. Luna August are 31 de zile, ca şi luna Iulie, deoarece Cezar August a vrut să nu aibă mai puţine zile decât luna lui Iulius Cezar. Dar gata cu filozofia, ne vedem pe 28 august în The Shelter, căci e rost de petrecere!

 

Vineri 28 august

The Shelter 

P-ța Unirii 25

22.00

 

Alandala Day&Night v9

 

Seria îndrăgită a petrecerilor Alandala Day&Night a ajuns la numărul 9! Așadar, sâmbătă, 22 august ne dăm întâlnire la Sala Polivalentă cu CRISTI CONS, POLARIZE, PAUL K, O’LARU, PACH și AVM. Intrarea este liberă până la ora 22.00, 20 lei după.

 

Sâmbătă 22 august 

Sala Polivalentă

18.00

 
 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută