Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Unde în Iași mâncăm o salată bună

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unde în Iași mâncăm o salată bună Share Unde în Iași mâncăm o salată bună


Da, este vremea aceea din an în care nu-mi stă gândul la mâncăruri sofisticate. Salata pare să fie cea mai bună alegere.

Și sunt sigură că mai sunt mulți alți oameni ca mine. Pentru că este prea cald pentru a încerca mâncăruri care conțin uleiuri și alte grăsimi sau cărnuri îndelung pregătite, în această perioadă mânânc foarte multe salate.

Salata pare una dintre cele mai bune opțiuni: este sănătoasă și ușoară, conține tot felul de vitamine despre care am auzit eu de la nutriționiști că mi-ar face bine și, dacă știu de unde să o aleg, îmi ține și de foame câteva ore bune.

Salată Caesar de la Chef Galerie

Salata Caesar este preferata mea și o încerc oriunde am ocazia. La Chef Galerie am mâncat una dintre cele mai bune astfel de salate din Iași. Îmi place foarte mult gustul puiului preparat pe grill și felul în care acesta se îmbină cu gustul dressing-ului casei.

În plus, Chef Galerie este unul dintre locurile pe care le aleg cu drag pentru energia pozitivă pe care o simt de fiecare dată când ajung acolo.

Salată de la Salad Box, pentru cei care se grăbesc

Dacă ești în pauza de prânz sau nu ai timp să aștepți venirea mâncării, îți recomand Salad Box din Palas Mall sau Iulius Mall, foodcourt.

Și de la ei tot Caesar îmi place să mănânc. De fiecare dată, aleg două tipuri de sos – caesar și mentă cu lămâie – care se îmbină perfect cu puiul la grătar și cu mozarella.

La Salad Box, avantajul este că salata este pregătită rapid, chiar în fața ta și, dacă îți este foarte foame, așa cum mi se întâmplă mie uneori, poate fi un argument bun în alegerea locului în care vei mânca.

Salată de vară de la CUIB

La CUIB, îmi place salata de vară pentru că are gustul unei salate pe care aș face-o eu, dacă mi-ar plăcea să gătesc. Desigur, dacă m-aș apuca eu de gătit, sigur nu mi-ar ieși la fel de bun dressing-ul care se adaugă în salată, făcut dintr-un amestec de muștar, miere, lămâie și câteva condimente.

CUIB-ul îl aleg pentru terasa plină de verdeață și pentru oamenii care vin acolo.

Articol de: Ines Prodan

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută