Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Thermostat, Protect și Cam – kit-ul de început pentru casa ta inteligentă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Thermostat, Protect și Cam – kit-ul de început pentru casa ta inteligentă Share Thermostat, Protect și Cam – kit-ul de început pentru casa ta inteligentă


Au plecat de la firme cu renume, au format o mică echipă și au lansat un termostat timid, dar extrem de inovativ.

Timpul a trecut, iar cei de la Nest (www.nest.com) și-au îmbunătățit linia de produse, mai ales odată cu achiziția lor de către Google. Vă recomand produsele lor pentru oricine care vrea să-și transforme casa într-una (mai) inteligentă.

Thermostat

Nest Learning Thermostat este un termostat capabil să-ți învețe obiceiurile și să programeze setările sale în funcție de acestea.

Thermostat calculează astfel încât să te ajute să economisești cât mai mult din consumul zilnic. Iar dacă vremea te ia cumva prin surprindere, fără griji îl poți controla și de la distanță prin intermediul telefonului, astfel când ajungi acasă, totul să fie pe placul tău.

Protect

Nest Protect este un detector de fum inteligent. De exemplu, întâi te anunță vocal că a detectat fum în încăpere înainte ca alarma să sune la propriu. Astfel ai timp să eviți a căuta cum să oprești sunetul „infernal”, totul realizându-se prin intermediul telefonului.

Mai mult, poate să te anunțe în care încăpere s-a detectat fumul sau scurgerea de monoxid de carbon. Dacă ești în deplasare, vei primi notificări pe telefon, iar noaptea poate emite lumină ambientală, astfel încât să te ferești să mai dai de colțul mobilierului cu degetul mic de la picior.

Cam

Nest Cam este o cameră de supraveghere high-definition care înregistrează în real-time ce se petrece în casa ta. Mai mult, în timp ce ești plecat, dacă detectează mișcare sau zgomot, poți primi alerte pe telefon și poți răspunde vocal prin intermediul boxelor incorporate.

Așa poți să-l rogi pe Rex să nu se mai urce pe canapea sau să-i spui hoțului că e la camera. Poți revizita oricând filmările prin intermediul unui abonament separat.

Ce este și mai fain e că toate aceste produse pot lucra împreună. De exemplu, dacă Protect detectează fum, poate activa Cam-ul să înregistreze și să vezi ce se întâmplă, iar Thermostat poate întrerupe căldura pentru a preveni orice altă posibilă neplăcere.

Prețurile variază de la un produs la altul: Thermostat costă 249 USD, Protect 99 USD, iar Cam 199 USD.

Articol de: Alecsandru Grigoriu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută