Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Loc de popas și petrecere cu preparate tradiționale moldovenești!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Loc de popas și petrecere cu preparate tradiționale moldovenești! Share Loc de popas și petrecere cu preparate tradiționale moldovenești!


Hanu Ancuței este locul de poveste unde regăsiți bucătăria tradițională moldovenească autentică, în care se pune mult accentul pe mâncare organică, direct din ferme, cu un gust inegalabil.

Restaurantul hanului are o capacitate de 500 locuri, dintre care 150 la parter și 150 locuri la etaj, 1 terasă de până la 400 locuri și vă întâmpina cu un design tradițional românesc autentic, cu ospătari îmbrăcați cu veșminte populare din Moldova și cu lăutari cântând la instrumente.

Aici îi plăcea marelui scriitor și povestitor Mihail Sadoveanu să mănânce și inspirat de farmecul locului a scris și celebra carte Hanu Ancuței, în care sunt clar redate obiceiurile și tradițiile acestor meleaguri.

Camerele reprezintă o îmbinare perfectă între farmecul mobilierului tradițional românesc și confortul dat de dotările moderne, specifice unui standard ridicat de calitate.

De asemenea, puteți cumpără pentru acasă din Cămara Ancuței dulcețuri, șerbeturi, zacuscă, păstrămuri preparate în casă, plăcinte, cozonaci, turte, colăci și multe alte bunătăți cum numai la noi veți găsi.

 

Hanu Ancuței Tupilați

Adresa: E85, judetul Neamt

 Tel.: 0233 781.400

 Email: office@hanu-ancutei.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută