Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Cum arată casa lui John Travolta cu un aeroport privat? Costa 12,5 milioane de dolari!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum arată casa lui John Travolta cu un aeroport privat? Costa 12,5 milioane de dolari! Share Cum arată casa lui John Travolta cu un aeroport privat? Costa 12,5 milioane de dolari!


Casa lui John Travolta, sau cel putin aceasta, se afla in Ocala, in statul american Florida, si este una dintre cele mai populare proprietati gratie pistei de decolare/aterizare. 

Ati mai vazut vreodata asa ceva? John Travolta este, probabil, singurul actor cu un Boeing 707 care poate fi parcat… in spatele casei.

Avionul nu este singurul mod prin care actorul ajunge acasa, dovada fiind garajul capabil sa protejeze nu mai putin de 16 masini.

Pasiunea pentru avioane se vede in casa lui John Travolta, mai ales camera in care se ia masa, camera a carei pereti sunt tapetati cu imagini cu avioane. Altfel, casa este luxoasa si include 5 dormitoare pentru oaspeti, piscina, propriul cinematrograf, propria sala de sedinte, ba chiar si o sala de fitness. Sigur, nicio alta caracteristica a acestei case nu poate rivaliza cu… garajul pentru avioane, insa nu puteam sa nu le enumeram.

Pe John Travolta il stiti cu siguranta din filme celebre precum Pulp Fiction, Wild Hogs, Lonely Hearts, From Paris with Love si alte productii in genul. Ce nu stiati, probabil, e faptul ca actorul are o adevarata pasiune pentru avioane. E asa de pasionat incat, pe proprietatea lui din Florida si-a amenajat propria pista de avion si un semi-garaj pentru doua avioane.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută