Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Rețeta unui prânz delicios?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rețeta unui prânz delicios? Share Rețeta unui prânz delicios?


Clujenii amatori de terase răcoroase și-au învățat vara aceasta lecția: nu e de mers la Livada fără o rezervare în prealabil. Asta desigur, dacă vreți să aveți parte de masa preferată, unde, la ceas de seară, puteți sporovăi cu prietenii la lumina suavă a beculețelor, savurând o limonadă gustoasă cu fructe de pădure sau un pahar de vin rafinat. Nu e cazul să vă trecem prin istoricul localului, nu cred credem că e cineva în orașul acesta care să nu fi auzit de celebrul restaurant de pe strada Clinicilor, unde pasiunea bucătarilor pentru mâncăruri gustoase nu cunoaște margini, unde clienții primesc mereu drept bonus din partea casei un zâmbet larg și călduros. Livada – Restaurantul cu Grădină e mult mai mult decât un loc unde ieși să mănânci o supă sau să bei o cafea: aici, mâncarea gustoasă se savurează pe îndelete, serile cu muzică live se petrec în compania celor dragi, iar amintirile dragi, din grădina copilăriei, se retrăiesc pe terasa spațioasă a restaurantului, punctul de atracție numărul 1 în sezonul estival!

 

„Deserturile de la Livada, unice în oraș, sunt bunătăți cu care trebuie să vă delectați în această vară pe terasa din Livadă!”

 

Redacția ZN 

 

Livada

Restaurant cu Grădină

Clinicilor 14-16, Cluj-Napoca

Tel: +40 722 111 115

restaurantlivada.ro

facebook.com/restaurantlivada

 

 Delicii culinare de neratat!

 

@ Salată cu pui caramelizat

@ Ciorbă rădăuțeană

@ Supă cremă de broccoli

@ Lasagna Bolognese

@ Farfalle cu somon

@ Rigatoni cu sos pepperonata

@ Pizza Livada

@ Quesadilla cu sos guacamole

@ Chilly con carne

@ Livada Burger cu cartofi prăjiți

@ Papanași Livada

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută