Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Klausen Pubhouse

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Klausen Pubhouse Share Klausen Pubhouse


Dacă sunteți la fel de mari amatori de bere precum e întregul colectiv al redacției noastre, înseamnă că informațiile acestei rubrici vă sunt perfect cunoscute. Știți, probabil, că în Cluj există numeroase pub-uri, baruri, terase, unde, iubitorii de bere își pot desfăta papilele gustative cu n+ sortimente de bere. Probabil știți și faptul că cele mai multe feluri de bere străină le găsiți taman în centrul orașului, în localul cunoscut sub numele de Klausen Pubhouse! Situat pe strada Georges Clemenceau la numărul 1, Klausen, pentru cunoscători, și-a obișnuit deja de câțiva anișori clientela cu o gamă impresionantă de băuturi aduse de pe meleaguri străine, recunoscute pentru producția de bere absolut delicioasă! Nu vă sfiiți așadar să încercați un Black Wych, un India Pale Ale, Spitfire, Double Stout sau un Bishops Finger…Părerea noastră? Mergeți pe mâna personalului, care va ști exact ce să recomande clienților însetați!

 

 

Klausen Pubhouse

Georges Clemenceau 1

www.facebook.com/klausen.pubhouse

 

“Cât e vara de lungă, îmbietoarea terasă Klausen își așteaptă mușterii cu beri care mai de care mai aromate, proaspete și savuroase!”

 

Redacția ZN

 

ÎNCEARCĂ @ KLAUSEN

 

Sigur, cel mai bine e să vă începeți ziua cu o cafea tare, un fresh de portocale sau un ceai aromat. După orele prânzului, este social acceptabil să vă relaxați la o bere – punctul forte al pub-ului. Sugestia noastră e să studiați cu atenție meniul de băuturi și să le luați pe rând. Credeți-ne pe cuvânt, aveți de unde alege! Tip: nu ocoliți excelentele beri britanice!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută