Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS! Câștigă o invitație dublă la concertul Goran Bregovic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS! Câștigă o invitație dublă la concertul Goran Bregovic Share CONCURS! Câștigă o invitație dublă la concertul Goran Bregovic


Câștigă o invitație dublă la concertul Goran Bregovic, sâmbătă, 29 august, ora 17:00, la Arenele Romane din București!

Ce trebuie să faci?

1. Să dai like paginii de Facebook Zile și Nopți (dacă nu ai făcut-o deja);

2. Să ne spui în comment cu cine vrei să mergi la concert.

Notă: trebuie să fii conectat cu Facebook.

Goran Bregovic se întoarce în România alături de orchestra sa pentru un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au făcut celebru, într-o companie selectă!

Sâmbătă, 29 august de la ora 17:00, la Arenele Romane, are loc prima ediție a festivalului intercultural a€œBaro Foro”. Evenimentul îl are drept invitat pe celebrul artist GORAN BREGOVIC și Wedding and Funeral Orchestra. Pe lângă Gipsy Casual îi mai puteți vedea live și pe Rona Hartner & The Zuralia Orchestra și Provincialii.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro , www.myticket.ro și www.bilete.ro precum și în toate punctele fizice clasice de vânzare.

Puncte fizice de unde puteți procura biletele: Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinul V Generation, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agențiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Cărturești, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Poștei Române, In Medio etc.

Câștigătorul îl anunțăm în data de 27 august.

Update: Câștigătoarea este Mădălina Cercel! Felicitări!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută