Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Cardurile de acces ofera putere digitala evenimentului tau

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cardurile de acces ofera putere digitala evenimentului tau Share Cardurile de acces ofera putere digitala evenimentului tau


Daca ai participat la evenimente organizate in ultimul timp, fie targuri, expozitii sau lansari de produse, ai primit, macar o data un card de acces pe baza caruia erau monitorizate intrarile si iesirile tale din sala sau din spatiul de prezentare. Nimic deosebit pana aici, insa eficienta unui astfel de sistem de monitorizare o observi abia cand incepi sa primesti diferite mesaje cu caracter informativ pe telefonul mobil sau in casuta ta de email: cand incepe un anumit seminar, cum poti beneficia de o oferta importanta, cum poti sa iti descarci un e-book gratuit si exemplele pot continua.

Un cititor de carduri si logistica aferenta pot sa colecteze si sa te ajute sa folosesti ingenios date importante care, mai apoi, in timp, sa le folosesti pentru campanii de follow up sau loializare. Cu astfel de produse, efectele pozitive ale unui eveniment se pot intinde mult dincolo de data de inchidere, putand genera si dezvolta o comunicare eficienta cu un public foarte bine tintit.

Toate lucrurile acestea par, si sunt sofisticate, dar pot fi usor implementate si obtinute apeland la serviciile PrintCard, companie specializata in comercializarea aparatelor de tiparire a cardurilor, a cititoarelor de carduri si encodere si, bineinteles, a consumabilelor aferente.

Chiar daca organizezi evenimente restranse, poti sa iei in calcul folosirea cardurilor deoarece poti apela la serviciile de inchiriere de echipamente de la PrintCard. Poti astfel sa gandesti un design interesant pentru un card de acces care mai apoi sa ramana si un obiect promotional apreciat si pastrat de invitatii tai. Inchiriezi o imprimanta de carduri color si un cititor de carduri, iti pui la punct o aplicatie simpla si colectezi date importante despre cei prezenti la evenimentul tau stiind exact cine a fost prezent, cat timp a fost prezent si eventual in ce zone de interes a fost prezent. Exista solutii si pentru locatii in care nu ai acces la internet. Poti folosi, de exemplu, un cititor si colector de date MINI123EX cu o capacitate de memorare de pana la 3000 de inregistrari.

Toate echipamentele comercializate de PrintCard sunt usor de folosit, intuitive si pot fi folosite fara un training special. In plus, ai la dispozitie o gama larga de tipuri de carduri de la cele magnetice in format clasic pana la carduri cu forme speciale care aduc un impact vizual mai mare. Astfel, ai la indemana o modalitate simpla de a obtine mai mult de la evenimentele organizate de tine: informatii importante pe care le poti folosi ingenios in cadrul evenimentului dar si mult timp dupa incheierea acestuia.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută