Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Zodiile și canicula

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zodiile și canicula Share Zodiile și canicula


În această perioadă, planetele s-au aliniat în așa fel încât au lăsat Soarele în față. Acesta influențează zilele, nopțile și, în general, întreaga viață a tuturor zodiilor. Fiecare dintre ele interacționează cu Soarele așa cum poate.

Berbec

Fiecare zi reprezintă pentru tine o nouă oportunitate de a demonstra că ești mai presus de caniculă. În caz de urgență, ești întotdeauna pregătit să te retragi în lumea răcoroasă din capul tău.

Taur

Dai dovadă de multă inițiativă. Ai tot felul de idei, te miști mult. Te gândești chiar să construiești un sistem complex de ventilat aerul pe care să-l brevetezi. Toate celelalte zodii îți vor mulțumi.

Gemeni

Canicula te inspiră. Vei organiza o serie de conferințe motivaționale pentru a le vorbi oamenilor despre binecuvântările căldurii. Întreaga omenire își va schimba perspectiva asupra caniculei datorită ție.

Rac

Profiți de aceste zile călduroase pentru a-ți manifesta compasiunea. Consideri că nici o vietate nu merită să sufere din cauza caniculei și ai tendința de a salva cât mai multe necuvântătoare.

Leu

În această perioadă, conștientizezi că este necesar să faci o schimbare radicală la nivel de atitudine. De aceea, abordezi problema caniculei cu răbdare, curaj și compasiune. La urma urmei, oricum nu poți face altceva.

Fecioară

Ai o viață socială activă și faci o impresie puternică asupra celorlalți. Ajungi să fii considerată o autoritate și până și canicula se va gândi de două ori înainte să se instaleze în viața ta.

Balanță

Cu echilibru, calm și diplomație, încerci să ajungi la un compromis cu canicula. Stabiliți un program de funcționare pentru fiecare dintre voi, pentru a nu vă intersecta pe parcursul unei zile.

Scorpion

Conștientizezi că temperaturile înalte declanșează în tine aspecte sufletești ce trebuie vindecate. Îi mulțumești caniculei pentru că ți-a adus în atenție o parte din tine pe care nu o cunoșteai.

Săgetător

În această perioadă, te concentrezi pe afaceri și bani. Ai un obiectiv financiar bine stabilit și știi ce trebuie să faci pentru a-l atinge. Nimic nu-ți stă în cale. Care caniculă?

Capricorn

Te detașezi de caniculă și ai capacitatea de a te observa din exterior. Ești conștient de puterea gândurilor pozitive asupra vieții tale; de aceea, crezi din tot sufletul că afară este răcoare și bine.

Vărsător

Ești un nonconformist convins și îți place canicula din principiu, pentru că celorlalți nu le place. Soarele te va aduce în lumina reflectoarelor și astfel le vei arăta tuturor ce înseamnă să vezi partea plină a paharului. Pam pam.

Pești

Canicula scoate la iveală artistul din tine. Faci bine tot ceea ce faci și ai succes mai ales în preocupările creativ-artistice. În această perioadă, peisajele cu soarele la apus îți ies cel mai bine.

Articol de: Ines Prodan

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută