Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Un număr record de artişti pe scenă Media Music Awards 2015

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un număr record de artişti pe scenă Media Music Awards 2015 Share Un număr record de artişti pe scenă Media Music Awards 2015


Articol de Dorina Nițu

Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards vorbește într-un interviu pentru Zile și Nopți despre surprizele celui mai mare eveniment muzical pe care luna septembrie îl aduce la Sibiu.

Reporter: Câţi artişti vor cânta la Media Music Awards anul acesta şi câţi îşi vor lansa melodii la Sibiu?

Tibi Marian: În premieră pentru Sibiu, ediţia din acest an a galei Media Music Awards va aduce un număr record de artişti, pe o scenă cât lăţimea unui teren de fotbal (amplasată în Piaţa Mare). 40 de artişti români de top vor concerta live la Media Music Awards, singura gala de premii muzicale din lume acordate pe baza difuzărilor radio – TV. A devenit deja o tradiţie ca la Media Music Awards să se lanseze piese de succes: ”K la meteo” , “Apa”, “Cai verzi pe pereţi” sunt doar câteva exemple. Şi anul acesta vom avea parte de lansări muzicale, mai mulţi artişti urmând să lanseze piese (surpriză: rămâne să aflaţi cine sunt la eveniment).

Reporter: Anul trecut, artişti de top au susţinut recitaluri beneficiind de o tehnologie multimedia de ultima generaţie. Vor fi şi la această ediţie efecte pirotehnice şi jocuri de laser sincronizate?

Tibi Marian: Anul acesta, efectele speciale vor fi mai spectaculoase iar luminile şi sunetul vor fi, şi ele, de ultima generaţie. Promitem că, de la an la an, să creştem nivelul organizării acestui eveniment şi al producţiei scenice oferite artiştilor şi publicului.

Reporter: La categoria “Fans Like Award”, dintre vedetele înscrise în competiţie cine e cel mai votat până în prezent?

Tibi Marian: ANDRA este cel mai votat artist până în prezent, având o comunitate de fani foarte puternică, care a votat-o în nenumărate rânduri.

Reporter: Câteva dintre surprizele acestei ediţii care poate fi dezvăluită parţial?

Tibi Marian: Nu putem să va dezvăluim multe detalii despre surprizele de anul acesta, va spunem doar că Media Music Awards 2015 o să fie diferit faţă de ediţiile precedente. Aşa cum am comunicat deja, avem o scenă mai mare decât anul trecut, cu o deschidere de 60 m, un număr record de artişti pe scenă, 40, iar Media Music Awards este evenimentul cu cel mai mare media plan organizat vreodată în România.

Reporter: De ce ţin toate starurile să participe la acest eveniment?

Tibi Marian: Media Music Awards se bucură de o tot mai mare popularitate şi, mai ales, credibilitate în rândul artiştilor, fiind singurele premii muzicale din lume bazate pe difuzările de la radio şi TV. Începând de anul acesta, sunt mari şanse ca Media Music Awards să rămână singurele premii muzicale organizate în România. De asemenea, datorită faptului că Media Music Awards este evenimentul muzical cu cea mai mare promovare din România şi difuzat în mai multe ţări, prin intermediul PRO TV Internaţional, artiştii au tot interesul să se promoveze în cadrul acestuia.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care care identifica şi monitorizează în timp real apariţiile radio şi TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiştilor români, îi premiază pe cei mai iubiţi de public şi piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media şi vizualizări pe internet.

La cele trei ediţii Media Music Awards de până acum au luat parte artişti de top precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia, Corina, Andra, Vama, Connect-R, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, 3 Sud Est, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob şi Zdub, Delia, Fly Project, Raluka, Oana Radu, Sore, Ellie White, Mandinga, Amna, Cargo, LaLa Band, Lidia Buble, Adda, Maximilian, Akcent, Giulia Anghelescu sau Faydee.

Media Music Awards este prezentat de Coca Cola şi susţinut de MTV România şi Kiss FM.

Media Music Awards este un proiect cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută