Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Trei activități sportive pentru un weekend în aer liber

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trei activități sportive pentru un weekend în aer liber Share Trei activități sportive pentru un weekend în aer liber


Ca să te relaxezi într-un mod sănătos și să profiți de ultimele săptămâni ale acestei veri, iată câteva idei prin care poți integra mișcarea în aer liber în programul tău de weekend.

1. Bicicletă

Mersul pe bicicletă este una dintre cele mai distractive și ușoare forme de deplasare și, în același timp, de a te menține în formă. Ia-ți jumătatea sau gașca de prieteni și plecați să faceți turul parcurilor. Dacă aveți mai mult timp la îndemână, puteți explora trasee mai lungi, în afara orașului. Veți avea nevoie de lumini, în cazul în care vă prinde seara pe traseu, și căști de protecție – găsiți la Biciclop o gamă largă, pe toate gusturile și mărimile.

Dacă nu aveți bicicletă, puteți închiria una de la centrele amenajate în orașe. Unele dintre ele oferă gratuite pentru tineri sau studenți, însă în limita a două ore.

2. Înot

Înotul este una din cele mai plăcute forme de făcut mișcare și, în același timp, prietenoasă cu articulațiile. Din păcate, este ceva mai dificil de practicat, deoarece este nevoie să se alinieze câteva lucruri pentru a fi ok: un ștrand curat, care să nu fie extrem de aglomerat, și o prognoză meteo favorabilă. Checklistul înainte să ieși pe ușă, ca să fii sigur că nu uiți nimic esențial: costumul de baie, ochelarii de soare, prosop, cremă de protecție solară.

3. Jogging

Alergatul în aer liber este unul dintre cele mai eficiente moduri de a te menține în formă, atât din punct de vedere al timpului pe care-l ocupă, cât și al bugetului. Poți alerga oriunde, oricând dorești, fără să depinzi de programul unei săli de sport. În plus, ai nevoie doar de un echipament minim: o pereche bună de încălțăminte de alergat. Ai grijă doar să fie cu jumătate de număr sau chiar un număr mai mare decât porți în mod normal, pentru a avea îndeajuns de mult spațiu de mișcare, altfel te poți alege cu diverse probleme.

Alte idei de activități distractive prin care poți face mișcare: role, skateboard, badminton, fotbal, baschet, tenis.

Foto credit

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută