Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Pregateste-ti din timp evenimentele ce vor straluci in toamna aceasta

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pregateste-ti din timp evenimentele ce vor straluci in toamna aceasta Share Pregateste-ti din timp evenimentele ce vor straluci in toamna aceasta


Vara, in prim plan sunt evenimentele care implica sportul, relaxarea, competitiile. Pe masa agentiilor se pregatesc, insa, evenimentele care vor fi cap de afis incepand cu luna Septembrie: lansari de produse, rebrandinguri, seminarii cu nume importante din lumea marketingului, vanzarilor sau PR.

Asadar, daca ai si tu in plan organizari de evenimente in Bucuresti, nu astepta pana la inceputul lui Septembrie pentru ca timpul nu este suficient. In plus, cele mai bune locatii sunt deja rezervate cu cateva luni bune inainte.

Pentru a avea totul pus la punct, cel mai indicat este sa apelezi la o companie specializata, iar aici, Fortuna Evenimente iti poate fi de mare ajutor. O companie specializata in evenimente corporate la orice nivel, compania ofera o gama completa de servicii.

Organizarea unui eveniment inseamna mai mult decat stabilirea locatiei si a listei de invitati. Totul trebuie pus la punct in cel mai mic detaliu pentru a construi un capital de imagine pe care sa il poti folosi mult timp dupa ce data din calendar alocata acestuia a trecut. Este vorba in primul rand de impresia pe care o lasi invitatilor nu doar prin numele speakerilor ci si prin sistemul de sonorizare, pauzele de cafea pentru care ai nevoie de un serviciu de catering de incredere, de traduceri simultane daca este cazul sau de materiale de informare. In unele cazuri ai nevoie si de cazare pentru o parte din invitati sau de transport de la si la aeroport.

Un eveniment cu impact major are nevoie de prezenta reprezentatilor din mass media si in special de acea parte a presei relevanta pentru compania ta si tipul de eveniment pe care il organizezi. In aceasta zona putem incadra si bloggeri importanti care scriu despre tipul de produse sau servicii pe care tu le promovezi. Recomandarea sau impresiile pozitive ale unor bloggeri de renume pot genera semnale pozitive in mediul online cu efect de bulgare.

Tot mai importante devin serviciile foto-video realizate de profesionisti deoarece materialele stranse la un astfel de eveniment pot deveni un mijloc extrem de eficient de promovare pe retelele de socializare.

Sunt, astfel, lucruri extrem de importante pentru a transforma un eveniment intr-un mijloc de promovare foarte puternic cu rezultate palpabile si durabile in timp, dar pentru a a avea garantia ca nu pierzi din vedere niciun detaliu, este recomandat sa apelezi la serviciile unei firme specializate asa cum este Fortuna Evenimente, firma ce are deja o experienta considerabila in domeniu. Iar pentru a avea timp suficient la dispozitie pentru a organiza un eveniment de succes in aceasta toamna, incepeti chiar acum sa schitati planul de actiune.

Powered by SEO monitor

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută