Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Măști din fructe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Măști din fructe Share Măști din fructe


Doar un ten sănătos este un ten frumos, așa că profită de vară şi încearcă următoarele reţete.

Mască cu zmeură pentru un ten tonifiat – ai nevoie de trei linguri de zmeură, trei căpşuni şi o lingură de iaurt. Pasează fructele într-un blender şi pune amestecul obţinut la frigider pentru douăzeci de minute. Aplică masca pe faţă şi las-o să acţioneze timp de zece minute. Această combinaţie de zmeură şi căpşuni calmează iritaţiile şi contribuie la închiderea porilor.

Pentru o mască cu piersici, care își oferă un ten catifelat ai nevoie de o piersică şi de un gălbenuş de ou. Adaugă piersica şi oul într-un blender, după care aplică pe faţă amestecul astfel obţinut.Lasă masca să acţioneze timp de 20 minute, după care îndepărteaz-o cu apă.

Mască cu caise pentru un ten tonifiat

Pasează câteva caise coapte şi aplică pe ten sucul astfel obţinut. Dacă ai răbdare, lasă masca pe ten până când se usucă, după care clăteşte-te cu apă călduţă. Pielea ta va rămâne catifelată, dar şi parfumată.

Mască cu căpşuni

Chiar dacă ţi se pare o combinaţie neobişnuită, alege câteva căpşuni şi amestecă-le cu smântână proaspătă. Aplica pasta obţinută şi las-o să acţioneze preţ de câteva minute, după care poți să o îndepărtezi cu apă călduță.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută