Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Unul dintre cei mai buni chitariști jazz ajunge la Cluj!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unul dintre cei mai buni chitariști jazz ajunge la Cluj! Share Unul dintre cei mai buni chitariști jazz ajunge la Cluj!


Vara aceasta, Clujul s-a umplut de muzică. De la festivaluri imense, până la concerte intime de terasă, pe străzile orașului au răsunat acorduri magice. Iar dacă aveați impresia că vara muzicală clujeană s-a terminat o dată cu finalul Untold, vă înșelați amarnic, pentru că nimeni altul decât Al Di Meola ne va încânta cu un concert unic la Opera Română! 

Unul din cei mai mari chitariști ai lumii, Al Di Meola se întoarce după 4 ani la Cluj, orașul care l-a primit cu brațe deschise și săli pline. Artistul va concerta într-o formulă trio, alături de Peo Alfonsi şi Peter Kaszas, în cadrul turneului mondial Elysium Unplugged 2015 Tour.

O variantă acustică și plină de sensibilitate a celui mai recent album al său, Elysium, spectacolul de la Cluj aduce ritmuri variante, de la cele ce îndeamnă la meditație și relaxare, până la cele ce transmit energie și poftă de viață.

Ales de patru ori „cel mai bun chitarist de jazz al tuturor timpurilor” de către revista Guitar Player Magazine, Al Di Meola este unul dintre artiștii rari ai căror muzică ne deschide spații în propriul suflet și ne invită la o călătorie spre locul în care se naște arta adevărată. În muzica lui, ne regăsim inspirația și răspunsurile la propriile provocări, iar concertul de la Cluj se anunță a fi o astfel de experiență revelatoare și plină de forță!

 

Vineri 14 august

Opera Română

20.00

 

“Dacă sunteți fani ai jazz-ului, acest concert este pentru voi. Al Di Meola este un adevărat virtuoso  când vine vorba de chitară, concerte lui sunt o experiență unică!”

 

ZN

 

 

BILETE

 

În funcție de distanța față de scenă, biletele costă între 58 de lei și 298 de lei. Pentru a intra în posesia lor, mai întâi trebuie să faceți o rezervare telefonică, contactând unul dintre numerele de telefon 0264/439043; 0730/083.881; 0731/099.000; 0372/765432 sau prin email la  HYPERLINK “mailto:rezervari@dieselclub.ro” rezervari@dieselclub.ro. După confirmarea locurilor, biletele se pot achita timp de 24 ore la birourile Diesel Club, Piața Unirii, nr. 10.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută