Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

City Story

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Story Share City Story


BARUL SĂPTĂMÂNII

 

Yolka

 

Un bar intim, ascuns pe unul dintre etajele clădirilor vechi din Piața Unirii, Yolka este un loc aparte. Cei mai mari pereți ai localului sunt acoperiți în întregime cu o sumedenie de plante verzi, tavanul este ilustrat cu un cer plin de avioane și păsări colorate, iar pe post de candelabru veți găsi o rădăcină imensă de copac. Mobilierul constă în mese și scaune colorate adunate de peste tot, iar o mini-terasă de două locuri vă va capta atenția cum intrați. Vă recomandăm o ciocolată caldă atât de groasă încât ar putea fi numită budincă, sau un lapte cu amaretto puțin alcoolic și foarte savuros.

 

Piața Unirii 21

Tel: 0751 454 513

www.facebook.com/baryolka

 

RESTAURANTUL SĂPTĂMÂNII

 

Marty Restaurants

 

Restaurantele Marty sunt deja cunoscute în Cluj ca locații perfecte pentru orice tip de întâlnire, fie de afaceri, romantică, sau doar o ieșire cu familia. Atmosfera din cele 5 locații poate părea un pic corporate, însă în momentul în care apare unul dintre ospătarii lor prietenoși și energetici, locul se transformă instant într-un mediu primitor. Preparatele servite de Marty variază de la bucătăria clasică italiană (recomandăm Chicken Milanese sau o porție de Tagliatelle Verdi) până la cea americană (e musai să gustați orice fel de costițe și sandwich-ul Philliy Chicken Steak). Poftă bună!

 

Horea 5, Polus Center, V. Babeș 39

Tel: 0725 222 299

www.martyrestaurants.com

  

PETRECEREA SĂPTĂMÂNII

 

That’s so 90s

 

That’s so 90s este o petrecere pentru cei plictisiți de epoca în care trăiesc, o mașină a timpului prin care puteți călători în alte vremuri, în care viața nu era neapărat mai simplă, dar avea un șarm aparte. De ce? Din cauza muzicii dinainte de 2000, care era al naibii de fun, fie că vorbim de rock alternativ, rap funky, sau pop punk. 

 

Sâmbătă 8 august, 22:00

The Shelter

Piața Unirii 25

 

EXPOZIȚIA SĂPTĂMÂNII

 

Our Body

 

Our Body este, cu siguranță, expoziția anului în Cluj: corpuri umane reale, tratate chimic astfel încât să fie prezervate. Dacă n-ați apucat încă să călătoriți în fascinantul univers interior al organismului uman și modul în care funcționează, vă recomandăm s-o faceți cât mai puteți! Experiența este atât uimitoare, cât și educativă, potrivită pentru toate vârstele.

 

Parcarea Iulius Mall

Până în 31 octombrie

Bilete: 45/54 lei adulți, 35/45 lei studenți/pensionari, 28/34 lei copii

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută