Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Proiect Parteneriat verde

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Proiect Parteneriat verde Share Proiect Parteneriat verde


C.R.E.E.D. România caută 100 de participanți pentru  activități de educație ecologică.

Asociația C.R.E.E.D. (Centrul de Resurse Economice și Educație pentru Dezvoltare) în parteneriat cu E.E.H.Y.C. (European Environment and Health Youth Coalition) desfășoară în perioada 01.05.2015-31.08.2015 proiectul Parteneriat Verde.

Cele 3 activități sunt reprezentate de:

  1. VERDEbook – pe modelul Facebook, participanții vor documenta progresul amenajării și întreținerii spațiului verde prin crearea și postarea de informații pe platforma de socializare Facebook și pe blogul organizației CREEDș postările vor cuprinde fotografii, materiale video, și vor fi însoțite de descrieri ale plantelor existene, precum și detalii care țin de protecția mediului, beneficiile unui spațiu verde, colectare selectivă și reciclare
  2. Căutare de comori verzi – pe modelul jocurilor de Căutare de comori, participanții vor fi împărțiți pe echipe și vor primi indicii. Când vor descoperi semnificația indiciilor vor putea să se ducă în ppunctul menționat și să găsească următorul indiciu.
  3. Test Verde– participanții vor lucra pe echipe pentru a folosi spațiul amenajat și resursele la capacitate maximă; probele vor include: plantare de puieți, colectarea selectivă a deșeurilor, așezarea în ordinea impactului asupra mediului a obiectelor pe care le folosim zilnicș recunoașterea speciilor de planteș așezarea în lanț trofic a viețuitoarelor întâlnite în curtea amenajată. Fiecare echipă va fi evaluată după cât de bine a dus la îndeplinire sarcinile și cea care a respectat toți pașii și a realizat sarcinile conform recomandărilor în domeniu va fi declarată câștigătoare.

Scopul proiectului îl constituie implicarea comunității nemțene în amenajarea și întreținerea unui spațiu public verde, relevant pentru educația ecologică, în Curtea Centrului de Informare, Voluntariat și Inovare Socială (CIVIS) din Aleea Tineretului nr. 7, Piatra Neamț.

Activitățile din cadrul proiectului sunt reprezentate de amenajarea spațiului verde în curtea CIVIS și 3 activități de educație ecologică, mai precis, VERDEbook, Căutare comori verzi și Test Verde.

Pentru înscrierea în cadrul proiectului vă rugăm să completați următorul formular pănă la data de 06.08.2015:

http://goo.gl/forms/2KBs3ZvfGd

Pentru alte informații vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la următoarele adrese:

Persoana de contact: Georgiana Mihăilă

Telefon: +40746754634

Web: www.asociatiacreed.ro / www.creedromania.wordpress.com

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută