Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Dacă aștepți un semn, ăsta este!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dacă aștepți un semn, ăsta este! Share Dacă aștepți un semn, ăsta este!


Mi se mai întâmplă câteodată să rămân blocată într-o anumită idee, așteptând de undeva un semn că este bună pentru ca, mai apoi, să o pot pune în aplicare.

Uneori, semnele sunt subtile de tot și, pentru că eu nu sunt un om al subtilităților, ele trec cu succes pe lângă mine iar eu rămân cu așteptarea. Iar alteori îi cer Universului în mod expres să-mi ofere semne mai evidente și atunci încep să dau cu capul de tot felul de praguri, să cad pe tot felul de scări, până văd ceea ce ar trebui să văd.

Și știu că, la fel ca și mine, mai sunt mulți alții, așa că astăzi am decis să vă scutesc de vânătăi și julituri și să vă ofer eu semnul.

Știi gândul ăla care, de la o vreme, îți tot umblă prin cap și te face să te întrebi „Cum ar fi să”? Pune-l în aplicare! E un gând bun! Alungă-ți orice frică care te ține acum în loc și pune-l în aplicare!

Știi omul ăla căruia vrei să-i spui atâtea lucruri, dar îți este jenă să i le spui? Sună-l acum! Abia așteaptă să le audă spuse de tine.

Știi drumul ăla pe care ai vrut să-l alegi, atunci când erai la intersecție, dar nu l-ai ales pentru că celălalt părea mai simplu? Întoarce-te și alege ce-ți dictează inima! Este drumul corect.

Știi călătoria aia pe care sufletul te îndeamnă să o faci, dar ai decis că grijile de zi cu zi au prioritate, așa că ai dat-o deoparte? Ia-ți acum biletul! Grijile vor fi aici și când te întorci. Sau, cine știe, poate se vor mai topi?

Dacă ai așteptat până acum un semn, ăsta este semnul. Îl iei în considerare?

Articol de: Ines Prodan

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută