Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Self/less: Transfer de Viață la Cinema City Sun Plaza!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Self/less: Transfer de Viață la Cinema City Sun Plaza! Share CONCURS! Câștigă o invitație dublă la filmul Self/less: Transfer de Viață la Cinema City Sun Plaza!


Zile și Nopți și Freeman Entertainment te provoacă la concurs!

Tu ai lua o viață pentru a o salva pe a ta?

Damian Hale (Ben Kingsley), un arhitect multimilionar, este diagnosticat cu cancer și acceptă să își transfere conştiinţa în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Dar cei care i-au vândut un nou trup și o viață perfectă nu au i-au spus că a doua șansă are și un altfel de preț.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una din cele 3 invitații duble la thrillerul Sci-Fi Self/less: Transfer de Viață.

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișati pe site pot merge la film cu buletinul și cu mesajul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Actorul principal din Self/less și-a început cariera în cinematografie la doar 13 ani. Filmografia lui este una extrem de variată, el demonstrându-și talentul în dramă, fantasy, acțiune și comedie. Cele mai cunoscute filme ale sale includ: Buried, The Change-Up, The Proposal, Green Lantern, A Million Ways to Die in The West, The Captive. Care este numele lui?

a)    Channing Tatum

b)    Ryan Reynolds

c)     Chris Evans

Din 7 august, Ryan Reynolds și Ben Kingsley se luptă cu efectele secundare ale nemuririi contra cost în Self/less: Transfer de Viață. Tu ce preț ai fi dispus să plătești pentru a trăi veșnic? Vino la cinema din 7 august să vezi Self/less: Transfer de Viață, un thriller intens și provocator distribuit în cinematografele din România de Freeman Entertainment.

 

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 17 august.

UPDATE: Câștigătorii sunt: Matei Iordanescu, Irina Petcu, Georgiana Moise.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută