Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Alege serviciile de specialitate ale unui cabinet stomatologic pentru un zambet frumos

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alege serviciile de specialitate ale unui cabinet stomatologic pentru un zambet frumos Share Alege serviciile de specialitate ale unui cabinet stomatologic pentru un zambet frumos


Bicarbonat, mere, capsuni, coaja de portocale, sare, lamaie si chiar carbune sunt doar o parte din lista lunga de ingrediente care ar avea ca efect imediat sau in cateva zile, albirea dintilor tai. Cel putin acestea sunt sfaturile pe care le primesti daca iti arunci un ochi pe Internet pe bloguri mai mult sau mai putin de specialitate. Unele pot avea efect, altele iti pot doar afecta smaltul dintilor.

Daca ceea ce cauti este un mod eficient si sigur de albire a dintilor, gasesti cu siguranta solutia intr-un cabinet stomatologic, iar noi iti recomandam serviciile de albire profesionala a dintilor oferite de clinica IVORY.

Fumatul, cafeaua sau chiar si aparent inofensivul ceai sunt doar cateva din cauzele ingalbenirii dintilor. Uneori, culoarea acestora este atat de indepartata de alb incat zambetul devine un obicei atent studiat iar orice gluma aduce pe fata o grimasa incurcata. Supararea este si mai mare atunci cand stim ca zi de zi am apelat la spalatul pe dinti si totusi, acestia si-au pierdut din stralucire.

Am fost, intr-un fel, obisnuiti ca la medic sa mergem doar cu probleme serioase iar o dantura ingalbenita nu se inscrie la acest capitol pentru multe persoane, ajungand in fata medicului stomatolog doar cand durerea ne da semnalul ca un dinte este prea cariat sau o masea este sparta. Daca am avea acelasi comportament si fata de frizer sau coafor, cu siguranta ca am vedea pe strada doar oameni cu pletele incurcate, fara nici o urma de estetica a frumosului.

Pentru medicii clinicii IVORY, albirea dintilor este o problema extrem de serioasa, punand la dispozitia clientilor cele mai moderne tratamente de curatare profesionala prin detartraj si periaj, albire ambulatorie a dintilor, albire profesionala a dintilor sau fatetarea danturii.

Efectul unui tratament de estetica dentara va fi un zambet frumos pe care nu iti va fi teama sa il afisezi in fata colegilor, prietenilor sau in familie.

Primul drum la cabinetul stomatologic inseamna mai intai o evaluare a starii danturii tale astfel ca, daca medicul stomatolog constata ca sunt necesare si alte interventii, vei primi recomandarile necesare. Este un avantaj in plus fata de a incerca diverse metode culese la intamplare.

Este timpul sa acordam danturii importanta pe care o merita, mai ales ca un tratament de albire al dintilor nu doare si in foarte putine cazuri are efecte secundare minore ce dispar dupa incheierea acestuia. Cu zambetul nu trebuie sa ne jucam pentru ca in el sta bunastarea noastra sufleteasca.

Powered by SEO monitor

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută