Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2015
Arhiva Zile si Nopti

Restaurantele și barurile săptămânii!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurantele și barurile săptămânii! Share Restaurantele și barurile săptămânii!


Fie că vreți să mâncați sau să beți o cafea sau un cocktail, acestea sunt locurile musai de vizitat săptămâna aceasta!

RESTAURANTELE SĂPTĂMÂNII

Off The Wall

Off The Wall e unul dintre localurile noastre de suflet: un bistro micuț, cochet, unde ne simțim bine de fiecare dată. Bucătăria lor (care este deschisă pentru toată lumea, deci puteți să vedeți cum vă e gătită mâncarea) combină produse locale cu rețete internaționale, un experiment reușit din care ies cele mai faine măncăruri. Vă recomandăm cu drag să încercați deja clasicul Brian Burger, unul dintre cei mai suculenți din oraș, și poutine, un preparat street-food de origine canadiană, care combină cartofii prăjiți cu un sos dens și bucățele de brânză. Noi nu ne mai putem sătura de ele.

Clemenceau 3

Tel: 0749 619 240

www.offthewall.ro

 

Olivo Caffe & Bistro

Dacă sunteți în căutare de calitate, vă puteți opri aici. Trecând peste faptul că Olivo prepară cele mai bune cafele din oraș, mâncarea servită de micul resto-café ne depășește așteptările (care sunt deja mari) de fiecare dată. De la paste la steak-uri, preparatele de la Olivo demonstrează că bucătăria este, cu adevărat, o artă. Încercați lasagna, care se prezintă cu cel mai fin sos ragu pe care ne-a fost dat să-l gustăm, sau cheeseburger-ul cu chutney dulceag de mere, care merge uimitor de bine cu un preparat pe care majoritatea îl văd doar sărat.

Eroilor 7

Tel: 0732 331 099

www.olivocaffe.com

 

BARUL SĂPTĂMÂNII

The Soviet 

V-am zice despre cafele și terasă, dar credem că le cunașteți deja cu toții. În schimb, vom vorbi despre un cocktail problematic, pe care rareori îl găsim făcut “cum trebuie”. E vorba de Bloody Mary, iar la The Soviet e atât de bun încât merită titlul de “barul săptămânii” numai pentru asta. Am zis.

Franklin D. Roosevelt la colț cu Clemenceau

Tel: 0749 902 484

www.thesoviet.ro

 

CAFENEAUA SĂPTĂMÂNII

Atelier Café

Atelier nu e doar cafeneaua săptămânii, ci locul în care ne simțim acasă. De fiecare dată când intrăm în localul cu cei mai prietenoși ospătari din Cluj, fie că mergem pentru un concert de joi sau o poveste cu amicii, uităm de toate problemele de zi cu zi, mai ales după câteva nefiltrate cu lime.

Memorandumului 9

Tel: 0264 450 655

www.facebook.com/ateliercafecluj

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută