Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2015
Arhiva Zile si Nopti

MESAJ (APROAPE) TELEPATIC.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii MESAJ (APROAPE) TELEPATIC. Share MESAJ (APROAPE) TELEPATIC.


După 24 de ore de călătorie neîntreruptă, două bus-uri, două trenuri, 30 de țigări, 2 banane, un energizant și cam 3 ore de somn, am ajuns în Slunakov, un centru ecologic din Cehia. Situat la naiba în praznic, dacă mă întrebați pe mine. Aici îmi petrec 8 zile din viață, alături de alți 27 de indivizi, porniți într-o aventură europeană, determinați să-și găsească locul în lumea voluntariatului.

Cam asta încerc să dibuiesc și eu, însă Clujul nu-mi dă pace. Locuiesc într-o casă eco, ticsită cu panouri solare, grădinăresc în fiecare dimineață și încerc să mă împac cu statutul ușor discriminator de unica persoană fumătoare pe o rază de 1 km pătrat. La câteva sute bune de kilometri de mine, sunteți voi, clujeni, brașoveni, turiști străini ce nu înțelegeți poate o iotă din aceste cuvinte, cuprinși de febra festivalieră acută ce domnește acum în Cluj, care alergați dintr-o parte într-alta a orașului, încercând să vă găsiți locul pe tărâmul de basm al Untold-ului.

Nu-i o treabă ușoară să mă detașez de voi, de ceea ce trăiți acum, nu trece oră să nu mă gândesc ce mișto ar fi să beau o bere în parc, să alerg de la concert la concert, să iau câte un interviu artiștilor. Așa că, încerc în primă fază să-mi transmit mesajul prin telepatie, și dacă nu merge, atunci apelez la aceste rânduri: bucurați-vă de Cluj, de festival, de oameni. Distrați-vă și pentru mine!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută