Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2015
Arhiva Zile si Nopti

Kaja Tanya

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Kaja Tanya Share Kaja Tanya


În urmă cu patru ani descopeream o mică terasă-bijuterie, situată în buricul târgului, cum s-ar spune. Două-trei măsuțe amplasate strategic direct în străduța pietonală din centrul istoric al Clujului, Inocențiu Micu Klein, atmosferă liniștită, ferită de forfota urbană specifică arterelor pricipale din oraș, băuturi îmbietoare…Kaja Tanya le avea pe toate! Plimbându-mă recent prin zonă, am constatat că localnicii și turiștii deopotrivă savurează și acum calmul acestui loc. Măsuțele s-au înmulțit, oaspeții sunt protejați de arșița estivală de umbreluțe cochete; unii lucrează la laptopuri, alții sporovăiesc vrute și nevrute cu prieteni dragi, pe scurt, toți clienții ce aleg pitoreasca terasa a “localului cu mâncare”, se simt cum nu se poate mai bine! Vouă cum vă place la Kaja Tanya?

 

Kaja Tanya

Inocențiu Micu Klein 11

Tel: +40 753 931 882

kaja-tanya.blogspot.com

www.facebook.com/kajatanya

 

ÎNCEARCĂ @ KAJA TANYA

 

Pe lângă binecunoscutele și delicioasele mese de prânz pe care le puteți savura aici (supa cremă de vișine, gulyașul secuiesc și brownies cu înghețată sunt musai de testat!), la Kaja Tanya veți descoperi băuturi delicioase, ceaiuri aromate, limonade răcoritoare, vinuri alese și cafele energizante, sucuri, fresh-uri și siropuri de fructe. De vis!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută