Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2015
Arhiva Zile si Nopti

Mâncăruri euforice, servite într-o grădină răcoroasă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mâncăruri euforice, servite într-o grădină răcoroasă! Share Mâncăruri euforice, servite într-o grădină răcoroasă!


Delicii culinare marca Euphoria Biergarten!

În plin sezon festivalier, mâncărurile de tip fast food nu sunt chiar preferatele noastre. Sigur, e comod să înhățăm un sandwich sau un hot dog, însă nu e mai plăcut să ne delectăm cu un prânz gustos, relaxându-ne și bucurându-ne de compania prietenilor? O binevenită pauză de la agitația celui mai important festival al verii la Cluj, înseamă, din punctul nostru de vedere, câteva ore petrecute în grădina Euphoriei, una din cele mai pitorești terase din centrul Clujului. Și dacă tot am pomenit de o masă de prânz. Aflați că la Euphoria Biergarten se mănâncă foarte bine, fie că vorbim de primele ore ale zilei, de orele prânzului sau de o cină liniștită alături de prieteni sau familie. Cât despre preparatele culinare, doar unul și unul! Savurosul Salmon sandwich, gustosul Cheeseburger, baghetele din piept de pui pane servite cu cartofi prăjiți și sos roze de maioneză sau un Caesar salad, sunt doar o mică parte din bunătățile cu care vă așteaptă Euphoria Biergarten, prima opțiune atunci când vine vorba de a servi masai în oraș!

Euphoria Biergarten / Cardinal Iuliu Hossu 25 (fosta Pavlov) / Tel: +40 756 393 333 / office@euphoria.ro / http://www.euphoria.ro / https://www.facebook.com/EuphoriaBiergarten


Încearcă @ Euphoria

@ Baby spinach salad

@ Beef teriyaki salad

@ Cowboy steak

@ Păstrăv file în crustă de mălai

@ Piept de pui învelit în prosciutto

@ Cârnați bavarezi

@ Black forest chesse cake

@ Brownie

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută