Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2015
Arhiva Zile si Nopti

Corpul Nostru

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Corpul Nostru Share Corpul Nostru


Expoziţia „OUR BODY – Universul Interior” în premieră la Cluj Napoca!

Universal Exhibition Group prezintă pentru prima oară în Cluj Napoca expoziţia care şi-a clădit o reputaţie controversată însă extrem de captivantă, fiind văzut de aproximativ cincizeci de milioane de vizitatori in întreaga lume – fiind expusă în peste treizeci de țări, în oraşe precum Londra, Dublin, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena şi Budapesta. Expoziţia îşi propune să schimbe modul în care relaționăm cu corpurile noastre, felul în care ne percepem propriul organism, oferindu-ne o șansă unică de a ne privi organismul cu ochii unui chirurg: corpurile expuse sunt conservate cu ajutorul impregnării polimerice, care prezervă țesuturile şi organele la un nivel microscopic. Expoziția și-a stabilit drept scop să convingă şi să determine vizitatorii să-și înțeleagă, să-și respecte şi să-și îngrijească trupul, să acorde mare atenție felului în care trăiesc. Our Body – Universul Interior este găzduită de Iulius Mall Cluj într-un spațiu expozițional special amenajat, iar programul de vizitare este zilnic între orele 10:00 şi 22:00.

“Îţi taie respirația, este teribilă şi chiar frumoasă.” – Irish Times

OUR BODY – Universul Interior

Din 17 Iulie până 31 Octombrie

Iulius Mall Cluj

Strada Al Vaida-Voievod Nr. 53 B, Cluj Napoca

10.00 – 22.00

 

BILETE

Biletele se pot achizționa de la intrarea în expoziție (zona Valte Parking, Iulius Mall). Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele sunt valabile pentru toată durata desfășurării expoziției (17 iulie – 31 octombrie), cu condiția să respecte restricțiile prestabilite.

Prețuri

Biletele valabile în timpul săptămânii oferă acces doar de luni până vineri inclusiv, biletele valabile în week-end, oferă acces doar sâmbăta și duminica. Prețurile sunt următoarele:

adulţi – 45 de lei, de luni până vineri, şi de 54 de lei, în week-end.; pensionari şi studenţi – 35 de lei, în timpul săptămânii, şi 45 de lei, sâmbătă şi duminică; copiii cu vârsta între 7 şi 18 ani, de luni până vineri – 28 lei şi de 34 de lei, sâmbătă şi duminică

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută