Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Start la înscrierile pentru concursul național de stand-up comedy. Marele premiu: 1.000 euro!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Start la înscrierile pentru concursul național de stand-up comedy. Marele premiu: 1.000 euro! Share Start la înscrierile pentru concursul național de stand-up comedy. Marele premiu: 1.000 euro!


Au început înscrierile pentru concursul național de stand-up comedy, STAND-UP FEST ediția a 3- a 2015!

Până pe data de 15 august, comedianții din România pot să se înscrie la cea de a treia ediție a concursului de stand-up comedy, direct pe site-ul festivalului, www.standupfest.ro.

Aflat la cea de-a treia ediție, STAND UP FEST îi invită pe comedianții români la cel mai mare duel al glumelor. Pentru a putea intra în competiție, participanții trebuie să înscrie pe site-ul www.standupfest.ro un material care să îi reprezinte ca artiști: un text, o glumă sau un link video cu una dintre reprezentațiile lor. Concurenții cu cele mai bune glume se vor întrece, apoi, în cadrul festivalului, pentru câștigarea premiului de 1.000 de Euro. Numele celor 20 de stand-uperi selectați pentru a susține show-uri în cadrul STAND UP FEST 2015 vor fi anunțate pe data de 31 august 2015.

STAND-UP FEST este cel mai mare festival de stand up comedy din țara noastră. Juriul care va analiza atât materialele trimise de participanți, cât și prestațiile concurenților este format din Narcisa Sârboiu (impresar, manager Club 99 Bucuresti), Claudiu Teohari (Teo), Florin Itu (Managing Director LIVEHOUSE Comedy) și Marius Cisar (actor, Director Centrul Cultural Reduta Brașov)

STAND-UP FEST va avea loc în perioada 11-14 septembrie la Centrul Cultural Reduta din Brașov.

STAND-UP FEST este un eveniment organizat de Asociatia Culturala FANZIN, în parteneriat cu Centrul Cultural REDUTA, ARTIDUTE și susținut de Țiriac Auto Brașov, Coresi Shopping Resort, Optiplaza și Sergiana Poiana Mărului. Parteneri media nationali: KISS FM şi ZILE ŞI NOPŢI.

Informații suplimentare găsiți pe site-ul oficial al evenimentului www.standupfest.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.