Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Leap of faith

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Leap of faith Share Leap of faith


Am ales să scriu acest titlu în engleză pentru că exact în această formă mi-a fost prezentat acest sfat acum un an.

Sunt foarte puține situațiile despre care aș putea spune că mi-au schimbat atunci, pe loc, viața. Și asta este pentru că eu cred că viața noastră este formată din toate lucrurile mărunte de zi cu zi și toate au importanță, în egală măsură.

Dar despre acea după-amiază de august în care am primit îndemnul „take a leap of faith” pot spune cu certitudine că a declanșat ceva în mine.

A fost ca și cum, până la acea conversație scurtă, mi-am trăit viața cu o centură de siguranță mult prea strâns înfășurată în jurul meu, despre care nici măcar nu știam că este acolo.

Iar ceea ce este fantastic este felul în care mi-am dat seama că nici un lucru minunat din viața mea nu a apărut pe cărări deja încercate, în deplină siguranță sau cunoscând și controlând toate datele problemei. Absolut toate minunile au apărut atunci când am îndrăznit să „take a leap of faith”.

Iar în acea după-amiază de august am îndrăznit să ies din carapace, să fiu sinceră cu mine însămi și să fac ceea ce mi-a ghidat inima, chiar dacă nu am avut nici cea mai vagă idee despre ceea ce mă aștepta dincolo de salt – prăpastie, zid sau câmpie cu flori.

Iar dincolo de salt mă aștepta ceva ce nu aș fi luat în calcul nici într-o mie de ani – iubirea necondiționată.

Așa că, dacă vei primi și tu vreodată acest sfat, eu te încurajez să nu-l ignori. Dincolo de salt te așteaptă adevărata ta viață.

Articol de Ines Prodan.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.